Performancing Metrics

چه بر سر سینماهای متروکه شهر می‌آید؟! | اتاق خبر
کد خبر: 381572
تاریخ انتشار: 1 آذر 1395 - 18:54
سینماهای متروکه‌ای که مامن معتادان و پناهگاهی برای حیوانات هستند، در سطح شهر به وفور دیده می‌شوند.

به گزارش اتاق خبر، انسان ها در زندگی خود امکاناتی دارند که اغلب اوقات قدر بسیاری از آنها را ندانسته و آن ها را به دست فراموشی می سپارند. 

سینما هم یکی از این امکانات است و از زمانی که پردیس های سینمایی مجهز و چند سالنه در سطح شهر تهران جا خوش کرده اند، غبار فراموشی بر سالن  سینماهای قدیمی نشسته است و هر رهگذری که از کنار آن ها می گذرد، با نگاهی عاری از حس و تاسف راه خود را در پیش گرفته و می‌رود. 

سینماهای متروکه ای که مامن معتادان و پناهگاهی برای حیوانات هستند، در سطح شهر به وفور دیده می شوند و خیابان لاله زار هم سردمدارشان است، اما این که تکلیف این سینماها چه خواهد شد و چه برنامه ای برایشان تدارک دیده شده است، سوالی است که بی جواب مانده. به همین منظور با قاصد اشرفی رییس انجمن سینماداران به گفتگو نشستیم.

 
 
متن این گفتگو را اینجا بخوانید
 
 
 
باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات
ADS
ADS
پربازدید