Performancing Metrics

به احتمال زیاد گسل اشتهارد عامل زلزله تهران بوده است | اتاق خبر
کد خبر: 403775
تاریخ انتشار: 30 آذر 1396 - 10:43
مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: گسل اشتهارد گسل جوانی است و قبلا هم سابقه زمین لرزه‌های شدید از طریق این گسل وجود داشته است.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، علی بیت‌الهی اظهار کرد: دو فرضیه برای زلزله ۵.۲ ریشتری ملارد متصور هستیم؛ یکی اینکه زلزله اصلی همان زمین لرزه ۵.۲ ریشتری بوده و لذا پس‌لرزه‌های بعدی کمتر خواهد بود. فرضیه دیگر این است که این ۵.۲ ریشتر پیش‌لرزه‌ی زمین‌لرزه‌ی شدیدتری است‌.
وی افزود: عقل سلیم حکم می‌کند که فرضیه دوم را ملاک قرار دهیم. بنابراین از شهروندان تقاضا می‌شود امشب را در فضاهای باز سپری کنند.
بیت‌الهی با بیان اینکه گسل‌های غرب و دیگر گسل‌های اطراف تهران نزدیک به یکدیگر است گفت: شناخت گسل اصلی هنوز قطعی نشده اما به نظر می‌رسد زمین‌لرزه از سوی گسل اشتهارد بوده است. این گسل جوان است و قبلا سابقه زمین لرزه‌های شدید از طرف وجود داشته است.

انتهای پیام/

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید