Performancing Metrics

ماجرای استعفای رییس سازمان | اتاق خبر
کد خبر: 421092
تاریخ انتشار: 14 دی 1397 - 15:25
سازمان خصوصی سازی اعلام کرد:
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: هیچ گونه استعفای جدیدی را ننوشته ام و سازمان خصوصی سازی، با اقتدار برای تداوم اجرای قانونمند و سالم وظایف سازمانی خود، بیش از پیش آماده است.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، علی اشرف پوری حسینی، رییس کل سازمان خصوصی سازی گفت: با روی کار آمدن وزیر جدید اقتصاد، اینجانب از روی ادب و احترام درخواست جایگزین برای سمت ریاست سازمان کرده و همین اقدام را نیز با روی کار آمدن مسعود کرباسیان در مهر ماه ۹۶ انجام داده ام.

وی ادامه داد: روز گذشته تعدادی از خبرگزاری ها با سوء برداشت اعلام کردند که استعفای من  به خاطر ایراد تهمت و اتهام پراکنی توسط یکی از نمایندگان مجلس، صورت پذیرفته است.

 پوری حسینی همچنین گفت: اینجانب نه تنها هیچ گونه استعفای جدیدی را ننوشته ام؛ بلکه اعلام می کنم سازمان خصوصی سازی با اقتدار، برای اعاده حیثیت و زدودن تهمت و افتراهای وارده از ساحت پاک خود و برای تداوم اجرای قانونمند و سالم وظایف سازمانی خود، بیش از پیش آماده است.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید