قربانی در گفتگو با «اتاق نیوز» اظهار داشت: اتاق یک سری نقاط ضعف و قوت داشته که در خصوص نقاط ضعف آن به مواردی اشاره می کنم از جمله اینکه اتاق در بحث مشاوره دهی می توانست خدمات بهتری ارائه دهد و انتظار می رفت تعامل بهتری با تصمیم گیرندگان داشته باشد که بنا به پاره ای از مشکلات ارائه آن خدمات صورت نگرفت .
وی یادآور شد: موضوع دیگر در بحث اتاق شهرستان ها بوده که متاسفانه اتاق ایران تعامل خوبی با اتاق شهرستان ها نداشته، نقش اتاق شهرستان ها در اتاق ایران بسیار کم رنگ به نظر می رسد و فقط در حد انتخاب نمایندگان و هیات رئیسه اتاق بوده و اتاق تمایلی به فعال بودن اتاق شهرستان ها نداشت به گونه ای که ما در برخی از مشکلاتی که داشتیم اتاق ایران همراهی و مساعدت لازم را نداشت .
این فعال اقتصادی در باب مشکلات و شرایط خاص اقتصادی یادآور شد: در این شرایط مهم ترین اولویت در دستورالعمل های اتاق باید ارائه خدمات مشاوره ای باشد و اینکه بتواند تعامل خوبی با دولت برقرار و از تصمیمات آنی و فکر نشده ای که در دولت اتفاق می افتد جلوگیری کند .
قربانی ادامه داد: نمونه این تصمیمات شتابزده را در دلار 4200 تومان و تبعات سنگینی که برای اقتصاد کشور در برداشت دیدیم، همچنین برقراری ارتباط خوب با اتاق شهرستان ها هم از جمله امور مهمی است که باید به آن توجه ویژه کند .
وی مهم ترین ویژگی هیات رئیسه و ریاست اتاق را اینگونه برشمرد: هیاتی که سکاندار اداره اتاق می شود باید در وهله اول ارتباط قوی و مقبولیت داشته باشند، مبنای انتخاب این افراد را باید از داشتن روابط جدا کنیم و بر مبنای شایسته سالاری قرار دهیم .