Performancing Metrics

دولت چه برنامه‌ای برای معادن کشور دارد؟ | اتاق خبر
کد خبر: 449879
تاریخ انتشار: 21 شهریور 1400 - 13:46
نماینده سیرجان در مجلس شورای اسلامی از دولت خواست توجه بیشتری به معادن کشور و بویژه کرمان داشته باشد.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از فارس، شهباز حسن پور بیگلری نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 21 شهریور) جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار داشت: استان کرمان پهناورترین و حادثه‌خیزترین استان ایران است و مردم این منطقه انتظار دارند که رئیس جمهور و هیئت دولت به این منطقه سفر کنند.

وی افزود: ما با کمبود آب مواجه نیستیم بلکه با نبود آب مواجه هستیم.

نماینده سیرجان در مجلس تصریح کرد: استان کرمان در ۱۰ شاخص از رتبه کشوری پایین‌تر است و این در حالی است که این استان در حال یک جهش بزرگ صنعتی - معدنی‌ است.

حسن پور بیگلری گفت: بر اساس همه اسناد بالا دستی قرار بود معدن جایگزین نفت شود اما این سوال از کابینه جدید آن است که برنامه شما برای معادن چیست؟ زیرا کرمان به اندازه کل کشور دارای ذخایر معدنی است.

 

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید