Performancing Metrics

دو بذر هیبرید محصولات صیفی برای اولین بار در کشور تجاری سازی شد | اتاق خبر
کد خبر: 451235
تاریخ انتشار: 9 دی 1400 - 15:17
برای اولین بار در کشور بذر هیبرید دو محصول گوجه فرنگی و طالبی توسط محققان دانشگاه تهران به مرحله تجاری سازی رسید.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از فارس،  برای اولین بار دو بذر گوجه فرنگی و طالبی در کشور توسط محققان دانشگاه تهران به مرحله تجاری سازی رسید، برای تولید این بذر 6 سال خالص سازی و گزینش صورت گرفته و پس از انتخاب بهترین فنوتیپ ها، اصلاح نهایی بذر انجام شده است.

این نوع اصلاح نبات به مدل طبیعی نزدیک تر است و به این دلیل با نوع مدل معروف آن یعنی تراریخته که این روزها خیلی سرو صدا کرده و از نظر کارشناسان برای سلامتی مضر است، بسیار متفاوت می باشد.

ایران بیش از 90 درصد در تامین نیاز بذر هیبرید وابسته به واردات بود و با تجاری سازی این بذور بخش زیادی از نیاز کشور به واردات بذر برطرف خواهد شد.

از ویژگی های بذر هیبرید، مقاومت به ویروس و قارچ، یکنواختی محصولات تولید شده و بازار پسندی آن است.

بذر از فاکتورهای مهم در بخش تولید است و برای افزایش تولید باید خوداتکایی در بذور به حداکثر برسد، ایران تقریبا در تامین سایر بذور مشکل خاصی ندارد و عمده مشکل در تامین بذور سبزی و صیفی است.

 

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید