به گزارش اتاق خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان :طبق گفته های چندی پیش آقای رامین پاشایی معاون پلیس فتا، سودآورترین روش کلاهبرداری فروش رمز ارز است؛ چون این حوزه و استخراج آن هنوز تابع قوانین خاصی نیست و فقط تعدادی از صرافیها مقداری رمز ارز در اختیار تجار قرار میدهند تا واردات صورت گیرد. ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر از مردم کشورمان در حال استخراج رمز ارز هستند به همین علت ما به قانونی شدن موضوع رمز ارز اصرار داشتیم.
صرافی های داخلی نیازمند توسعه و قانون گذاری
آقای رضا اسماعیل نسب کارشناس حوزه رمز ارز گفت: صرافیهای داخلی نیازمند رتبه بندی و دریافت مجوز از سمت دولت هستند، تا بستری قابل اعتماد برای کاربران ایرانی فراهم شود، کاربران صرافیهای ایرانی با مشکلاتی مانند؛ پایین بودن سرعت انتقال پول و کارمزد بالا مواجه هستند، که این مشکلات با وجود کاربر و سرمایه زیاد قابل حل است، اما افزایش کاربر برای صرافیها نیازمند قانون گذاری در این حوزه است. صرافیهای داخلی از نظر تکنولوژی با قانون گذاری به صرافیهای خارجی نزدیک میشوند.
اشتراک گذاری کلید خصوصی ممنوع!
آقای مجید خاکپور عضو انجمن بلاکچین گفت: حد ضرر (stop loss) در بورس، فارکس (بازار مبادله ارز) و ارزهای دیجیتال، به علت داشتن اهرم، با اهمیت است؛ زیرا اگر فردی دارای حد ضرر نباشد، ممکن است کل دارایی خود را از دست بدهد. تعیین حد ضرر در بازار ارزهای دیجیتال به عوامل مختلفی مانند میزان سرمایه، ریسک پذیری، دیدگاه زمانی و خط روند حمایتی، بستگی دارد.
او میگوید: کسانی که به تازگی وارد بازار رمز ارز شدند نباید برای استفاده از کمک و تجریبات دیگران کلید خصوصی خود را در اختیار افراد دیگر قرار دهند. کلید خصوصی، نمایانگر یک ارز دیجیتال مانند بیتکوین یا سایر آلتکوینهاست و امنیت آن به کاربر کمک میکند تا از دزدی و دسترسی غیرمجاز به موجودی ارز خود، در امان بماند.
وعده سود با هوش مصنوعی تقلبی است!
خانم مهشید داداش زاده کارشناس بازار رمز ارز گفت: صرافی بایننس IP ثابت (آدرس یک رایانه تحت پروتکل اینترنت) را قبول ندارد و برای معامله در این صرافی، باید احراز هویت صورت بگیرد که ایرانیها برای این کار، اقدام به جعل پاسپورت میکنند، اما بعد از مدتی اطلاعات کاربران ایرانی لو میرود.