روزنامه «جوان» هم نوشته است: ارزیابیها در تلآویو و واشینگتن، پاسخ ایران به ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران را قطعی میدانند. سه مقام امریکایی و اسرائیلی گفتهاند حمله ایران تا روز دوشنبه اتفاق خواهد افتاد و یدیعوتآحرونوت نوشته که حمله ایران این بار گستردهتر، شدیدتر و مرگبارتر خواهد بود.
گمانهزنیها از انتخاب کابینه رییس جمهوری ادامه دارد، روزنامه «فرهیختگان» میگوید: بالاخره بعد از بررسیهای بسیار، گفته میشود پنج اسم به دفتر رئیسجمهور رسیدهاند؛ حسین انتظامی، احمد مسجدجامعی، مجتبی حسینی، محمدمهدی عسگرپور و سیدعباس صالحی که با وجود اینکه خودش با اعلام یک نامه انصراف داد و نخواست بهعنوان یک گزینه مطرح شود اما باز اسمش در اسامی گزینههای نهایی وزارت ارشاد به چشم میخورد. روزنامه «جمهوری اسلامی»
اما روزنامه جمهوری اسلامی از زاویه دیگری به دولت چهاردهم پرداخته و میگوید: «قطعاً آقای رئیس جمهور از بعضی اقدامات در زمینههای امتیاز دادنها، صدور مجوزها، جابهجاییها اعم از موارد داخلی و خارجی، هزینه کردنهای خارج از ضوابط قانونی و تصمیمسازیهایی که با سیاستهای اعلام شده دولت چهاردهم منافات دارند، مطلع هستند. هرچند در شرایط کنونی نیز اگر آقای رئیس جمهور بخواهد میتواند مانع این اقدامات شود ولی اینکه خبری از ممانعت نیست میتواند به این معنا باشد که ساختار لازم برای تصمیمگیری، اجرا و برخورد را در اختیار ندارد.»
روزنامه «دنیای اقتصاد» نشست «دولت چهاردهم؛ چالشها و افق پیش رو» را تیتر یک این روزنامه کرده و به نقل از حسین عبده تبریزی، استاد دانشگاه شریف نوشته: «مشخص است که این اصلاحات بهسرعت قابل انجام نیست و برای مواردی مانند تکنرخی کردن ارز و اقتصاد بازارمحور سرمایههای اجتماعی مهم است. در حوزه سیاست خارجی نیز راهبرد رئیسجمهور در جلسهای خدمت مقام معظم رهبری مطرح و تایید آن گرفته شد.»