سامسونگ اعلام کرده که می‌خواهد یک خط تولید جدید برای ساخت تراشه در شهر پیونگ‌تک بسازد. این کار به دلیل افزایش تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی انجام می‌شود. این پروژه بخشی از برنامه بزرگ ۴۵۰ تریلیون وونی سامسونگ برای پنج سال آینده در داخل کشور است.

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، لی جائه‌میونگ، در جلسه‌ای با مدیران شرکت‌ها گفت که ممکن است سرمایه‌گذاری داخلی کاهش پیدا کند، چون شرکت‌ها سرمایه بیشتری را به آمریکا منتقل می‌کنند. او از شرکت‌ها خواست که همچنان داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس سامسونگ همچنین اعلام کرده که شرکتش تلاش می‌کند در داخل کشور سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهد، شغل‌های جدید ایجاد کند و با شرکت‌های کوچک و نوپا همکاری بیشتری داشته باشد.

در این جلسه، هیوندای هم اعلام کرد که از سال ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ حدود ۱۲۵ تریلیون وون در کره‌جنوبی سرمایه‌گذاری می‌کند. چند شرکت بزرگ کشتی‌سازی کره هم برنامه‌های خود را معرفی کردند.

کارخانه جدید سامسونگ قرار است تراشه‌های حافظه تولید کند؛ تراشه‌هایی که برای سرورها، مخصوصاً سرورهای مربوط به هوش مصنوعی، مورد نیاز هستند. به دلیل افزایش تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، قیمت تراشه‌های حافظه هم بالا رفته و سامسونگ قیمت بعضی از آن‌ها را تا ۶۰ درصد افزایش داده است.

خط تولید جدید سامسونگ که P5 نام دارد، به دلیل کاهش تقاضا در سال ۲۰۲۳ عقب افتاده بود، اما حالا قرار است تولید انبوه آن از سال ۲۰۲۸ شروع شود. سامسونگ همچنین می‌گوید برای آینده هوش مصنوعی، نیاز به تولید تراشه‌های بیشتری وجود دارد و به همین دلیل از حالا خطوط تولید را آماده می‌کند.