مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: طرح آمایش بخش صنعت، معدن و تجارت استان با جدیت پیگیری میشود.
به گزارش (ایسنا)، ایرج موفق شامگاه روزگذشته(سوم تیرماه)، درهمایش تجلیل از واحدهای نمونه صنعتی، معدنی،تجاری و صنفی استان البرز گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید از تمامی ظرفیتهای بخشهای دولتی و خصوصی استفاده کرد.
وی افزود: برای رونق اقتصادی بخش دولتی باید از تصدیگری خود کم کند و فرایند تولید کالا و خدمات را به مردم واگذار کرده و خود بر کیفیت فعالیت آنها نظارت کند.
موفق خاطرنشان کرد: تولید کالاهای با کیفیت که توان رقابت با نمونههای مشابه خارجی را دارند بهترین راه برای حمایت از تولید ملی است بنابراین باید شرایطی ایجاد کرد که مردم با مقایسه کالاهای ایرانی و خارج، محصولات داخلی رابرای خرید انتخاب کنند.
وی ادامه داد: برخی تصور میکنند جلوگیری از واردات کالاهای خارجی بهترین راه برای حمایت ازتولیدات داخلی است که این تصور به هیچ وجه درست نیست چراکه ورود کالاهای خارجی به بازارهای کشور زمینه رقابت تولیدکنندگان داخلی با تولیدکنندگان خارجی را فراهم کرده و این امر در نهایت باعث ارتقای کیفیت تولیدات داخلی میشود.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان البرز تصریح کرد: گرفتن حق انتخاب از مردم کار درستی نیست و برای حمایت از تولید داخلی در مرحله اول باید زمینه تولید با کیفیت کالا را برای صاحبان واحدهای تولیدی فراهم کنیم.
این مسئول یادآورشد: در زمینه واردات کالا نیز تنها محصولات و کالاهایی که نرخ تعرفه مشخص و قانونی دارند باید اجازه ورود از مرزهای کشور را داشته باشند.
موفق در بخش دیگری از صحبتهای خود بر ضرورت توسعه فرهنگ مصرف بهینه در میان مردم تأکید کرد و گفت: فرهنگسازی بر ای جلوگیری از اسراف و توسعه فرهنگ مصرف بهینه کالاها و خدمات در میان مردم باید با جدیت بیشتری دنبال شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: با توجه به محدودیتهای منابع و امکانات امروز دیگر جایی برای اسراف باقی نمیماند و مردم باید صرفهجویی و مصرف درست را سرلوحه امور زندگی خود قراردهند. این مسئول درپایان به اجرای طرح آمایش بخش صنعت، معدن و تجارت استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضرآمار دقیقی از وضعیت و تعداد واحدهای این بخشها وجود ندارد که همین امر خدماترسانی و ارائه تسهیلات به آنها را با مشکل مواجه میسازد که با اجرای طرح آمایش واحدهای بخش صنعت، معدن و تجارت استان اطلاعات دقیقی در خصوص پتانسیلها و ظرفیتهای بخشها به دست میآید و از این طریق سرمایهگذاری و برنامهریزی در این حوزه به راحتی انجام خواهد شد.
انتهای پیام