
رئیس فراکسیون پیشگیری و مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس، سازماندهی ناصحیح ساختارها و نداشتن قوانین جامع و قوی را علل اصلی ناتوانی کشور در مبارزه با فساد عنوان کرد وگفت: هماهنگی قوای سه گانه نقطه قوت نظام و ظرفیت مناسبی برای تشریک مساعی در پیگیری پروندههای تخلفات مالی و مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
عباسعلی منصوری آرانی در گفت و گو با خانه ملت گفت:از علل اصلی ناتوانی کشور در مبارزه با فساد، سازماندهی ناصحیح ساختارها و نداشتن قوانین قوی بوده وباید مبارزه با مفاسد اداری و اقتصادی به صورت همه جانبه و از سوی تمامی دستگاه های و نهاد های مربوطه صورت گیرد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون شاهد آن هستیم که فساد در بسیاری از بدنه های دستگاه ها و نهادها در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، فرنگی و اجتماعی ریشه دوانده که حاصل آنها کاهش اعتماد عمومی است، این ها نشان می دهد که برخورد با مفاسد یا نبوده و اگر هم بوده در قالب تشریفات بوده است که باید دلایل این موضوع را در سه قوه مجریه، مقننه و قضایه تحلیل و واکاوی کرد.
رئیس فراکسیون پیشگیری و مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس ادامه داد: به عقیده بنده هماهنگی قوای سه گانه نقطه قوت نظام و ظرفیت مناسبی برای تشریک مساعی در پیگیری پروندههای تخلفات مالی و مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
وی در رابطه با راهکارهای مبارزه با فساد نیز بیان کرد: از نخستین راهکارهای مبارزه با فساد، شفاف سازی است و بدون شک مطبوعات و رسانه ها آنطور که باید، توفیق منعکس کردن خطاهای جامعه را نداشتند، از این رو برای مبارزه با فساد، ابتدا باید به مطبوعات اجازه داد که اخبار را بدون سانسور در چارچوب ها بیان کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید برمسدود کردن گلوگاههای فرار از قانون برای افراد سودجو و فرصت طلب ، تصریح کرد: نکته دیگر اینکه قوانین باید آنقدر روشن و شفاف وضع شود که مجال برای فرار باقی نگذارد.
این نماینده مردم در مجلس نهم با یادآوری ضرورت مبارزه با فاسد در دستگاه قضا گفت: قاضی اگر فاسد باشد کار ما تمام است، چون شخص ناسالم نمی توان عدالت را در فضای کشور وضع کند.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس افزود: مورد دیگر بحث شایسه سالاری در سیستم اداری است، متاسفانه بسیاری از مسئولین نزدیکان خود را برای پست های کلیدی در نظر می گیرند و مطمئنا شخصی که با فساد کار را آغاز کرده، رشوه می گیرد و شایسته عمل کردن را بلد نیست./
پایان پیام