Performancing Metrics

افزایش سطح همکاری اتاق های مشترک با امور بین الملل | اتاق خبر
کد خبر: 140634
تاریخ انتشار: 23 شهریور 1394 - 14:24
علی اکبر فرازی در دیدار با دبیران کل و اعضاء هیئت رئیسه اتاق‌های مشترک بر حمایت از فعالیت این اتاق‌ها در راستای توسعه مناسبات اقتصادی در پساتحریم تاکید کرد....

علی اکبر فرازی در دیدار با دبیران کل و اعضاء هیئت رئیسه اتاق‌های مشترک بر حمایت از فعالیت این اتاق‌ها در راستای توسعه مناسبات اقتصادی در پساتحریم تاکید کرد.

به گزارش اتاق نیوز به نقل از اتاق بازرگانی ایران، در این نشست علی اکبر فرازی یکی از برنامه‌های معاونت اموربین الملل اتاق ایران بعد از انتصاب به این سمت را اعتماد سازی بین اتاق‌ها و شوراهای مشترک عنوان کرد و گفت: سعی کردیم اعتمادی که در گذشته خدشه دار شده بود را برطرف نماییم و فضای همکاری با اتاق‌های مشترک را بیش از گذشته نماییم.

معاون امور بین الملل شرایط ایجاد شده بعد از توافق هسته‌ای ایران با غرب را بهترین زمان برای اجرایی نمودن راهکارهای توسعه مناسبات اقتصادی و هم افزایی قابلیت ها و امکانات اتاقهای مشترک و اتاق بازرگانی ایران، خاطر نشان کرد و گفت: بر این باورم که دیگر به دوران گذشته باز نخواهیم گشت و اتفاق های دوران جدید ما را به سوی آینده روشن سوق می دهد.

فرازی از تدوین شیوه نامه جدید اتاق ها و شوراهای مشترک خبر دارد و سنتی بودن این موضوع از گذشته را باعث بوجود آمدن مشکلات و عدم ایجاد شرایط تعامل مشترک تشریح کرد و افزود: هدف از این تغییرات نزدیک شدن به استانداردهای جهانی و ارتباط بیشتر با اتاق‌های بازرگانی دنیا می‌باشد که این مهم با همکاری و هم فکری کارشناسان حوزه‌های مختلف بین المللی با بررسی مدل‌های در حال اجرا در کشورهای جهان انجام گرفته است.

وی گفت: امور بین الملل همواره در کنار اتاق‌های مشترک سعی در افزایش سطح همکاری‌های تجاری با کشورهای دنیا دارد و نقش برادر بزرگتر نداشته‌ایم و به هیچ وجه چنین نقشی را تعریف نمی‌نماییم و همواره کوشش می‌نماییم که حامی و هدایتگر باشیم و در برخی مواقع از تجربیات و دانش دبیران کل و هئیت رئیسه اتاق های مشترک نیز استفاده نماییم.

فرازی در قسمتی از سخنان خود، یکی از اهداف و برنامه های محسن جلال‌پور رییس جدید اتاق بازرگانی ایران را پررنگتر شدن نقش اتاق‌های مشترک، تشکل‌ها و اتاق های استانی عنوان کرد و گفت: باید از شرایط ایجاد شده و سفر هیأت‌های خارجی در جهت توسعه مناسبات اقتصادی و ایجاد ارتباط با تشکل‌ها و نمایندگان معتبر اتای‌های شهرستان های کشور بهره برداری نماییم تا کاسبان دوران تحریم‌ها در شرایط جدید عرصه را برای بخش خصوصی و دیگر بنگاه‌های تجاری روشن‌تر ببینند و فرصت‌های همکاری مشترک به جای آنها، در اختیار فعالان بخش‌های خصوصی و اعضاء اتاق بازرگانی قرار گیرد.

 فرازی افزود: عده‌ای با سوء استفاده از نام، لوگو و اعتبار اتاق بازرگانی ایران سعی در جذب هیأت‌های تجاری و برگزار کردن نشست‌های دیدار مشترک بین هیأت‌های خارجی با تجار ایرانی با اخذ مبالغ چند میلیونی کرده اند. چند مورد از اینگونه اقدام‌ها از طریق امور حقوقی اتاق ایران مورد پیگرد قانونی قرار گرفته است و حساسیت برسر این دست موضوعات در آینده بیشتر از گذشته خواهد بود.

اعتبار تجار ایرانی در کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار اهمیت دارد در ادامه این نشست برخی از اعضاء هیئت رییسه و دبیران کل اتاق های مشترک به بیان مشکلات و همچنین نقاط قوت و ضعف ارتباط با ایران اشاره کردند که در این میان مسعود دانشمند رئیس اتاق مشترک ایران و امارت اعتبار بالای برخی تجار ایرانی در کشورهای خلیج فارس را بسیار حائز اهمیت عنوان کرد و گفت: طی دوسال اخیر شاهد انتقال پیام های مهم دولتی و دیپلماتیک از طریق تجار خوش نام و با تجربه بوده ایم که این نشان از ارزش ارتباط اقتصادی با کشورهای همسایه است.

دانشمند ارتباط بیشتر امور بین الملل اتاق ایران با اتاق های مشترک و مطلع شدن از اهداف اقتصادی دولت و وزارت امورخارجه را از این طریق خواستار شد

در ادامه عبدالرضا رضایی هنجنی دبیر اتاق مشترک ایران و سوئد اتاق مشترک را به عنوان همکار امور بین الملل اتاق ایران عنوان کرد و گفت: کشور سوئد با اینکه از نظر جغرافیایی کوچک است اما از نظر صنعتی توانمندی و قابلیت های بسیار مهمی دارد که امیدواریم با دعوت از هئیت های تخصصی و ایجاد ارتباط بیشتر بین تجار و صاحبان صنایع دوکشور مناسبات اقتصادی را توسعه دهیم.

دیگر اعضاء و دبیران اتاق ها نیز در خصوص شیوه نامه و ارزشیابی مطرح شده در جلسه سوالات و اشکالاتی را ابراز نمودند که علی اکبر فرازی هدف از این موارد را با کیفیت تر شدن همکاری ها بین اتاق های مشترک و امور بین الملل عنوان کرد و گفت: اتاق های مشترک فرصت دارند تا بیستم مهرماه به صورت مکتوب نقطه نظرات و پیشنهادات جایگزین را پیرامون شاخص گذاری و روش ارزیابی عملکرد این اتاق ها به امور بین الملل اعلام نمایند.

مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید