
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مبنا قرار دادن عملکرد برنامه پنجم توسعه در تدوین و تصویب لایحه برنامه ششم توسعه را ضروری دانست و افزود: برای تصویب برنامه ششم توسعه و لااقل باید گزارشی از چهار سال عملکرد برنامه پنجم توسعه به مجلس ارائه شود تا کاستیها و کمبودها در قالب برنامه ششم توسعه رفع شود.
به گزارش اتاق نیوز به نقل از ایسنا، ایرج ندیمی گفت: دولت باید گزارشی از عملکرد اهداف کمی و کیفی برنامه پنجم توسعه به مجلس ارائه کند تا مجلس امکان قضاوت و کالبد شکافی کند تا تدبیری برای کمبودها و نقایص برنامه پنجم در قالب برنامه ششم اندیشیده شود.
نماینده مردم لاهیجان در مجلس متذکر شد: اگر دولت ارزیابی چهار پنجمی از برنامه پنجم توسعه نداشته باشد عملا مجلس نمیتواند درباره امکان اجرای امکانات و اعتبارات و اختیارات در قالب برنامه ششم توسعه تصمیم گیری کند. بسیار نیکوست دولت گزارش جامع، تفصیلی یا اجمالی از عملکرد برنامه پنجم توسعه به مجلس ارائه دهد تا مجلس نسبت به محتوای برنامه ششم و آینده کشور تصمیم گیری کند.
وی با اشاره به زمان ارائه لایحه برنامه ششم توسعه به مجلس گفت: اگر قرار باشد سال 1395 اولین سال اجرای برنامه ششم باشد، برنامه ششم باید قبل از بودجه 95 مورد رسیدگی قرار گیرد مگر اینکه تصمیم این باشد که اجرای برنامه ششم توسعه یکسال به تاخیر بیفتد که البته کار مطلوبی نیست.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: اگر رویکرد دولت و مجلس این باشد که سال آینده سال اول اجرای برنامه ششم توسعه باشد حتما لایحه برنامه باید قبل از لایحه بودجه از مجلس بررسی و تصویب شود تا بودجه 95 مبنای سال اول قرار گیرد.