Performancing Metrics

درخواست کمک مالی از اولیای دانش‌آموزان | اتاق خبر
کد خبر: 156097
تاریخ انتشار: 26 مهر 1394 - 13:41
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کمک‌های مردمی اجباری نیست، از اولیای دانش‌آموزان درخواست کرد تا همانند دوران جنگ به مدارس کمک‌های مالی کنند....
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کمک‌های مردمی اجباری نیست، از اولیای دانش‌آموزان درخواست کرد تا همانند دوران جنگ به مدارس کمک‌های مالی کنند.

 علی‌اصغر فانی در حاشیه برنامه پیوند اولیا و مربیان و روز خانواده که امروز در تالار فرهنگ برگزار شد در پاسخ به پرسشی درباره دریافت کمک‌های مردمی توسط مدارس، گفت: کمک‌های مردمی اجباری نیست.

وی افزود: خدمت مردم و اولیای محترم عرض می‌کنم که دولت بابت هر دانش‌آموز علاوه بر هزینه‌های سرمایه‌ای مثل فضا و تجهیزات که در اختیار دانش‌آموزان قرار داده بیش از ۲ میلیارد تومان برای هر دانش‌آموز هزینه می‌کند که این رقم کفایت نیاز مدارس را ندارد.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: از مردم خوبمان که همانند دوران دفاع مقدس همیشه در صحنه بودند، درخواست کمک می‌کنم.

وی ادامه داد: به مدیران مدارس نیز عرض می‌کنم به هیچ‌وجه اجباری در گرفتن وجه نیست.

فانی بیان کرد: مدیران مدارس باید برنامه‌ها و مشکلات را به اطلاع اولیاء برسانند و مردم فهیم و همیشه در صحنه داوطلبانه کمک می‌کنند و پیشاپیش کمک‌های داوطلبانه مردم را ارج می‌نهم.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه درباره آزادی معلمان بازداشت شده در امارات، گفت: مشکل حل شده و ما همچنان پیگیر وضعیت آنان هستیم تا مشکلی دیگر پیش نیاید.

وی درباره برنامه‌های همکاری وزارت آموزش و پرورش با انجمن اولیا نیز بیان کرد: مدیران مدارس باید باور کنند که ما نیاز به همیاری، همکاری، همفکری با اولیا داریم. اگر اولیا به ما کمک کنند، یقینا تعلیم و تربیت را بهتر می‌توانیم اداره کنیم.

فانی تصریح کرد: اولیای محترم نیز بپذیرند تا با مدارس مشارکت کنند و کمک فکری، مهارتی و تخصصی داشته باشند و حتی مشاوره‌هایی که به ما می‌دهند در ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت موثر است.

منبع: مهر

مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید