نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در استان محور است و باید روی پای خود بایستید، پس در این وضعیت به بودجهای اضطراری نیاز دارد و تقاضای ما این است به فوریت 20 میلیارد تومان به این دانشگاه اختصاص یابد تا مشکلات بهتر حل شود.
به گزارش اتاق خبر به نقل از ایسنا، دکتر "محمدمهدی زاهدی" صبح امروز 19 آذرماه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان با حضور وزیر بهداشت با بیان این مطلب اظهار کرد: بدهی سنگین بیمهها به دانشگاه علوم پزشکی در استان 120 میلیارد تومان است که امیدواریم هرچه سریعتر این مشکل حل شود.
وی افزود: فضای روانی در استان ایجاد شده بود، به ویژه در بحث درمان که نیاز به توضیح دارد، ضمن اینکه در بحث درمان هم گستردگی استان با هزینه بری بالا مواجه است.
به گزارش ایسنا، در این کار گروه نیز دکتر "علی اکبر حقدوست" رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه خوشبختانه اکنون آرامش در شهر کرمان حاکم است، تصریح کرد: اتفاق خاص و جدیدی در کرمان نیفتاده است و این بیماری هرساله در کشور و استان کرمان وجود داشته است و هم اکنون در برخی شهرستانها روند کاهنده پذیرشها شروع شده است که امیدوارم در کرمان هم این اتفاق رخ دهد.
