به گزارش اتاق خبر به نقل از تسنیم،ناصر فغفوری با اشاره به اینکه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با جدیت در حال بررسی شرکت ریختهگری پیوسته سهند ایجرود است، اظهار داشت: مشکل مواد اولیه این شرکت با تامین کک از کشور چین برطرف میشود.
وی با بیان اینکه برای بررسی مشکل فروش تولیدات شرکت ریختهگری پیوسته سهند، شرکت فولاد مبارکه را در نظر گرفتهایم، تصریح کرد: البته برای نائل شدن به این مهم نیازمند بررسی بیشتری هستیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه هم اکنون50 هزار تن از تولیدات شرکت ریختهگری پیوسته سهند(شمش چدن) در محوطه این واحد انباشته شده است، ابراز کرد: پس از سپری شدن تعطیلات میلادی صادرات تولیدات این شرکت به پاکستان آغاز میشود.
وی با اشاره به اینکه واحد تولید شمش چدن شرکت ریخته گری پیوسته سهند در سه فاز در حال احداث است، عنوان کرد: فاز نخست آن که در آستانه بهره برداری قرار گرفته به تنهایی قادر به تولید سالانه 800 هزار تن شمش چدن است.
فغفوری با بیان اینکه واحد آهن اسفنجی شرکت ریخته گری پیوسته سهند در مجاورت واحد کنسانتره سازی در استان زنجان احداث شده است، خاطرنشان کرد: این واحد هم توانایی تولید سالانه 200 هزار تن آهن اسفنجی را دارد.
وی واحد کنسانتره شرکت ریختهگری پیوسته سهند را یکی از سه قطب مهم این مجموعه دانست و مطرح کرد: این واحد سبب پرعیار شدن سنگ آهن موجود در طبیعت میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به اینکه طرح توسعه گندله شرکت ریخته گری پیوسته سهند هم در دستور کار قرار دارد، گفت: با راهاندازی این واحد هزینه تمام شده چدن نیز کاهش مییابد.
وی مشکل تامین آب در شرکت ریخته گری فولاد سهند ایجرود را رد کرد و گفت: این واحد برای فعالیت آب موردنیاز خود را از طریق چاه تهیه میکند.
فغفوری با استقرار واحد پتروشیمی در زنجان را گام موثری برای تامین اوره آمونیاک منطقه شمالغرب کشور عنوان کرد و افزود: دستاندرکاران و مسئولان ذیربط زمینههای لازم را برای استقرار این واحد فراهم میکنند.