Performancing Metrics

اردن مامور به تشکیل کمیته‌ پیگیری هتک‌حرمت‌های اسرائیل در مسجدالاقصی شد | اتاق خبر
کد خبر: 308044
تاریخ انتشار: 21 دی 1394 - 03:12
اردن مامور به تشکیل کمیته حقوقی برای پیگیری هتک‌حرمت‌ها و حملات رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و مقدسات فلسطینی شد.

اردن مامور به تشکیل کمیته حقوقی برای پیگیری هتک‌حرمت‌ها و حملات رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و مقدسات فلسطینی شد.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، خبرگزاری اردنی "پترا" گزارش داد که ریاست این کمیته حقوقی را فیصل خزاعی، وکیل و کارشناس حقوق بین‌الملل برعهده دارد.

خزاعی در مصاحبه با خبرگزاری بترا گفت که در کنفرانس حقوق دانان عرب که اخیرا در مصر برگزار شد، اردن مامور به تشکیل کمیته پیگیری تمامی هتک حرمت‌ها و مستند سازی آنها و ارائه شکایت کیفری بین‌المللی علیه مسئولان اسرائیلی به دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه شد.

بر اساس توافق صلحی که میان رژیم صهیونیستی و اردن در سال 1994 امضا شد، اردن حق خود را در نظارت بر امور دینی در قدس حفظ کرده است.

در مارس 2013، عبدالله دوم، پادشاه اردن و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین توافقی را امضا کردند که به اردن حق قیمومت و دفاع از قدس و مقدسات را می‌دهد.

نظرات
ADS
ADS
پربازدید