Performancing Metrics

پوشش تحصیلی در دوره پیش‌دبستانی ۵۵ درصد است | اتاق خبر
کد خبر: 310836
تاریخ انتشار: 1 بهمن 1394 - 14:29
رئیس پژوهشکده مطالعات تربیت معلم:
رئیس پژوهشکده مطالعات تربیت‌معلم، پوشش تحصیلی در دوره پیش‌دبستانی را ۵۵ درصد عنوان کرد.

اتاق خبر-  رئیس پژوهشکده مطالعات تربیت‌معلم، پوشش تحصیلی در دوره پیش‌دبستانی را ۵۵ درصد عنوان کرد.

محمود تلخابی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه همایش استانی پرورش مهارت‌های تفكر در كودكان در جمع خبرنگاران افزود: دوران کودکی فرصت مناسبی برای رشد و پروش فکری و باور ساختن خلاقیت است.

وی اظهار کرد: دوره کودکی دوران بسیار حساسی بوده و آمادگی برای تفکر و شناخت از دیگر دوره‌های بالاتر است، بنابراین اگر از دوره کودکی به خوبی استفاده نشود در دوره‌های دیگر مشکل یادگیری به وجود می‌آید.

رئیس پژوهشکده مطالعات تربیت‌معلم گفت: اگر یادگیری در این دوره اتفاق نیفتد مشکلات عدیده‌ای برای او در انتظار خواهد بود چراکه توان یادگیری در دوره کودکی بسیار متمایز بوده، بنابراین دوره پیش‌دبستانی بهترین دوره برای کودکان است.

تلخابی با بیان اینکه بهترین دوران برای بسط و گسترش تفکر کودکان در دوره پیش‌دبستانی است افزود: هر چه بتوانیم آموزش‌های پیش‌دبستانی را به سنین كمتر موكول كنیم، به همان میزان زمینه رشد فرزندان‌مان را فراهم كرده‌ایم و اگر بتوانیم پوشش پیش‌دبستانی كشور را به سنین چهار تا پنج سال منتقل كنیم، كودكان‌مان با آمادگی بیشتری به مقطع اول ابتدایی راه می‌یابند.

رئیس پژوهشکده مطالعات تربیت‌معلم به امر پژوهش در دوره پیش‌دبستانی اشاره کرد و افزود: دوره پیش دبستانی دوره مستقل از دوره آموزش کودکان نیست و  فرصت‌های بهتری برای آنها فراهم می‌کند.

تلخابی بابیان این‌که ظرفیت یادگیری بچه‌ها را به صورت کامل درک نکردیم افزود: امکان‌های یادگیری در کشورهای مختلف فوق‌العاده است.

وی با اشاره به اینکه در دوره پیش‌دبستانی سرعت رشد مغز بالا است و ایجاد محرک‌ها منجر به حفظ توانایی شناختی کودکان می شود افزود: کودکانی انگیزه های درگیر کردن نداشته باشند این فرصت‌ها در ذهن بچه از بین می‌رود احیای مجدد آن بسیار سخت است.

رئیس پژوهشکده مطالعات تربیت‌معلم افزود: پوشش تحصیلی در استان زنجان در دوره پیش‌دبستانی ۵۵ درصد که در حد نرم ملی است و برنامه‌ریزیهایی که برای افزایش این میانگین برای سالهای آینده صورت گرفته است.

تلخابی بابیان اینکه هرچقدر پژوهش را در دوره پیش‌دبستانی عقب بیندازیم به همان اندازه آموزش ضعیف می‌شود، افزود: باید در مراکز پیش‌دبستانی به دنبال یادگیری باشیم و تحقق این امر هم مستلزم فراهم کردن محیط یادگیری است.

تلخابی به چالش‌های فرا روی پژوهش اشاره کرد و افزود: کمبود نیروی انسانی و کاهش جمعیت دانش‌آموزی مهم‌ترین چالش‌ها در دوره پیش‌دبستانی در بحث پژوهش است. 

وی افزود: دولت باید پشتیبانی لازم را از دوره پیش‌دبستانی داشته باشد تا یادگیری‌ها و آموزش‌ها باکیفیت باشد.

تلخابی بر تقویت صلاحیت حرفه‌ای مربیان پیش‌دبستانی تأکید کرد.

منبع: مهر 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید