Performancing Metrics

کاهش تعرفه‌ها قاچاق را کم نمی‌کند | اتاق خبر
کد خبر: 322608
تاریخ انتشار: 11 اسفند 1394 - 21:46
90 درصد پوشاک از طریق مبادی غیررسمی وارد کشور می‌شود. در این باره مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت معتقد است کاهش قاچاق تنها از طریق پایین آمدن تعرفه امکان‌پذیر نیست و مسئولان باید هزینه‌های قاچاق را افزایش دهند.

اتاق خبر: گلناز نصراللهی با اشاره به ورود 90 درصدی پوشاک از مبادی غیررسمی، اظهارکرد: اقدامات بسیار زیادی را در این زمینه انجام داده‌ایم و توجه مسئولان مربوطه به این موضوع را جلب کردیم.

بنا بر این گزارش به نقل از ایسنا؛ وی افزود: متاسفانه کنترل و نظارتی روی کیفیت و نوع پوشاک قاچاق به کشور وجود ندارد و همین امر نیز می‌تواند به صنعت پوشاک کشور لطمات زیادی را بزند.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره کاهش سقف تعرفه‌ای کالاهای وارداتی برای سال آینده به 55 درصد، ادامه داد: وقتی صنعتی با چنین حجم واردات غیررسمی روبروست، پیش از هرچیز باید تلاش شود که این واردات غیر رسمی به سمت مبادی رسمی سوق پیدا کند.

نصراللهی با بیان اینکه تمامی صنایع مستحق این هستند که با درصدی حقوق ورودی منطقی حمایت شوند، اما امیدواریم با هماهنگی‌هایی که با مسئولان مربوطه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا صورت گرفته، میزان قاچاق در حوزه پوشاک کاهش یابد.

وی با بیان اینکه مسئولان مبارزه با قاچاق کالا همیشه بر این اعتقاد بوده‌اند که تعرفه واردات پوشاک بالاست، ادامه داد: امیدواریم با توجه به کاهش سقف تعرفه‌ها اقدامات شدیدتری برای جلوگیری از قاچاق انجام شود، چراکه کاهش تعرفه‌ها تنها در کنار افزایش هزینه‌های قاچاق مثمرثمر است.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: قاچاق یک ناهنجاری است که به علت عدم توجه به آن تشدید و باعث شده که قاچاقچیان در این مدت احساس ایجاد محیط امنی برای خود کنند.

نصراللهی درباره تخفیف 40 درصدی واردات پوشاک از ترکیه به واسطه قرارداد تعرفه ترجیحی با این شرکت نیز، گفت: در مجموع حدود 97 ردیف تعرفه برای نساجی و پوشاک و از این تعداد حدود 180 ردیف تعرفه برای پوشاک وجود دارد، این در حالی است که تنها 10 ردیف تعرفه از پوشاک شامل قرارداد تعرفه ترجیحی می‌شود، بنابراین تخفیف 40 درصدی برای کل تعرفه‌های پوشاک اعمال نخواهد شد.

94109

نظرات
ADS
ADS
پربازدید