اتاق خبر: وزیر خارجه آذربایجان که جهت شرکت در چهارمین نشست اجلاس سه جانبه ایران، آذربایجان، ترکیه ظهر امروز وارد رامسر شده است با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه مورد گفتگو و رایزنی قرار گرفت.
ظریف در این دیدار با اشاره به مشکلات و بحران های موجود در منطقه و در روابط میان کشورهای مختلف اظهار کرد: این شرائط باید همه تلاش ها بکار گرفته شود تا شاهد تشدید یک مشکل و بحران دیگر نباشیم.
وزیر امور خارجه همچنین با تاکید بر ضرورت توقف فوری درگیری ها و بازگشت مجدد آرامش به منطقه قره باغ و اشاره به تماس تلفنی صبح امروز خود با وزیر امور خارجه ارمنستان آمادگی کامل ایران جهت بکارگیری مساعی جمیله با هدف حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه جاری را اعلام کرد.
طرفین در این دیدار همچنین با بررسی آخرین تحولات روابط دوجانبه، در خصوص سفرها و دیدارهای متقابل مقامات دو کشور و اقدامات ضروری جهت گسترش همکاری ها در تمامی زمینه ها به ویژه در حوزه های مختلف اقتصادی رایزنی و تبادل نظر کردند. وزیر امور خارجه آذربایجان در این دیدار آمادگی آذربایجان برای سرمایه گذاری در خط آهن رشت قزوین آستارا را اعلام کرد.
منبع:مهر
