اتاق خبر - 'مولانا محمد شيراني' رئيس شوراي ايدئولوژي پاكستان و از نمايندگان مجلس سناي اين كشور، روز گذشته(سه شنبه) در سمنياري كه از سوي اين شورا با عنوان اصول اقتصاد اسلامي برگزار شد، گفت: دولت پاكستان بايد نظام اقتصاد اسلامي را دنبال كند.
اين شخصيت ديني و سياستمدار پاكستاني گفت: نظام اقتصادي كه برپايه ارزهاي كاغذي (اسكناس) بنا شود، نظام قدرتمندي نخواهد بود و بهتر است ارز رايج در كشور براساس استفاده از سكه هاي نقره و طلا تعيين شود كه قابل قبول تر است.
وي گفت كه شوراي ايدئولوژي اسلامي پاكستان تلاش خود را براي رايج كردن نظام پولي سكه هاي نقره و طلا در اين كشور ادامه خواهد داد.
مولانا محمد شيراني همچنين از ضرورت ايجاد يك نظام اقتصادي اسلامي بين المللي سخن گفت و اظهار داشت: براساس تفكر ديني، نظام هاي اقتصادي به سه دسته كاپيتاليسم، كمونيسم و اسلامي تقسيم مي شود كه در ميان اين سه، فقط نظام اقتصاد اسلامي است كه براساس اصل حمايت از اقشار مردم بنا نهاده شده است.
استفاده از سكه هاي نقره و طلا در مقاطعي بعد از قرن هشتم ميلادي در سرزمين هاي اسلامي رايج بوده و رواج آن تا قرن نوزدهم نيز در برخي سرزمين هاي آفريقايي ادامه داشت. هم اكنون تقريبا استفاده از سكه هاي نقره و طلا در هيچ كشوري رايج نيست.
ایرنا
94110