به گزارش اتاق خبر، دکتر بازدار در گردهمایی توجیهی عوامل و کارگزاران خرید تضمینی محصولات گندم، کلزا و جو، افزود: 52 مرکز خرید گندم، 11 مرکز خرید جو و 3 مرکز خرید کلزا در سطح استان کار خرید تضمینی این محصولات را انجام میدهند.
وی اظهار کرد: در سال 95 یکی از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی لرستان خرید محصولات مهم و اساسی کشاورزی است که در این راستا هماهنگیهای لازم از طریق تعاون روستایی استان، اداره کل امور عشایری، شرکت غله و شرکت پشتیبانی امور دام انجام شده که محصولات کشاورزان به موقع خریداری شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه همه فعالیتها در استان متأثر از کشاورزی است، اضافه کرد: تولید 470 هزار تن در سال، 500 میلیارد تومان به اقتصاد استان تزریق میکند.
وی از تجهیز مراکز خدمات جهاد کشاورزی به منظور ارائه خدمات بیشتر به بهرهبرداران بخش کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: در سالجاری حدود 60 هزار هکتار گندم آبی، 200 هزار هکتار گندم دیم، 130 هزار هکتار جو و نزدیک به 5 هزار هکتار کلزا در استان کشت شده است و پیشبینی میشود از این مقدار سطح زیر کشت حدود 470 هزارتن گندم و 180 هزارتن جو و حدود 7 هزار تن کلزا خواهد بود.
همچنین معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان گفت: کشاورزی لرستان حداقل 30 درصد تولید ناخالص استان را به خود اختصاص داده که رقم قابل توجهی است و در سال اقتصاد مقاومتی و با توجه به ماهیت جهاد کشاورزی، برنامههای تدوین شده در اقتصاد مقاومتی سهل الوصولتر و آسانتر است.
غضنفری ادامه داد: کشاورزی بخش اقتصادی غالب استان است و درآمد گندم این استان با کل سهم اعتبارات عمرانی استان برابر است.
وی گفت: اولویت همه برنامهها، تخصیص اعتبار، حفظ امنیت و آرامش و اولویت دستگاههای نظارتی؛ همراهی برنامههای اقتصادی مقاومتی است و مدیریان باید با قوت کارشان را انجام دهند.
منبع: ایسنا
94104