Performancing Metrics

درخواست کمیته‌ بین‌المللی پارالمپیک برای بررسی شایعات بازی‌های سوچی | اتاق خبر
کد خبر: 342913
تاریخ انتشار: 27 اردیبهشت 1395 - 09:53
کمیته‌ بین‌المللی پارالمپیک (IPC) از IOC درخواست کرد که سریعاً به مساله دوپینگ در بازی‌های زمستانی سوچی رسیدگی کنند.

به‌ گزارش ‌اتاق خبر، به نقل از ایسنا‌، این در حالی است که گریگوری رودچنکوف، رییس سابق آزمایشگاه ضد دوپینگ روسیه درباره تست نمونه های دوپینگ المپیک سوچی مسائل را مطرح کرد.

او اعلام کرده است که تعدادی از ورزشکاران در این المپیک استروئید مصرف کرده‌اند اما نمونه های آنها جابه جا شده و دوپینگ آنها مشخص نشده است.

در پارالمپیک سوچی روسیه 30 مدال طلا، 28 نقره و 22 برنز کسب کرده است.

نسبت به پارالمپیک قبلی روسیه در سوچی افزایش کارایی زیادی داشته است.

سخنگوی IPC در این باره گفت: ما نگران اظهارات رودچنکوف هستیم. با وجود این که اتهامات به ورزشکاران پارالمپیک وارد نشده است. ما از وادا خواستیم که سریعا این مساله را بررسی کنند تا مطمئن شویم که هیچ تقلبی در پارالمپیک سوچی اتفاق نیافتاده است. ما با وادا و IOC در صورت لزوم همکاری خواهیم کرد.

شک و شبهه درباره نتایج المپیک سوچی زمانی شروع شد که ریچارد پونه ، رییس کمیسیون مستقل وادا اعلام کرد که نمی‌توان از دستکاری نشدن نتایج سوچی مطمئن بود.

ورزشکاران پارالمپیکی دو گانه نروژ نیز درباره تست گیری در سوچی گفت: من در آن زمان متوجه شدم که تست‌ها در دو اتاق مجزا گرفته می‌شوند و ورزشکاران خارجی در یک اتاق تست می‌دهد و از ورزشکاران روس در اتاق جدایی تست گرفته می‌شود.

انتها‌ی‌ پیا‌م/

کد: 94108

نظرات
ADS
ADS
پربازدید