Performancing Metrics

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان: از هفته پنجم نفت واقعی را ببینید | اتاق خبر
کد خبر: 363175
تاریخ انتشار: 15 مرداد 1395 - 01:03
سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان گفت: تیم ما شکل و شمایل خوبی دارد و ما عملکرد خوبی در نخستین دیدار خارج از خانه داشتیم، اما از هفته پنجم همه نفت واقعی را می بینند.

اتاق خبر: «نادر دست نشان» سرمربی تیم نفت آبادان در نشست خبری پیش از دیدار مقابل تیم استقلال تهران گفت: بازی خیلی سختی داریم، آماده بازی مقابل استقلال هستیم و انگیزه بازیکنان جوان ما که برای نخستین بار در آزادی بازی می کنند زیاد است و آینده خوبی برای این تیم متصور هستم.
وی ادامه داد: بازیکنان تیم در دو بازی گذشته در دو بخش حمله و دفاع، به ویژه در دفاع خوب بودند و می توانند بهتر هم عمل کنند، اما در حمله ضعف هایی در گلزنی به دلیل مصدومیت و عدم آمادگی کافی مهاجمان داریم. قول می دهیم پس از هفته چهارم مشکل را حل کنیم.
دست نشان در خصوص اینکه خط حمله نفت آبادان در دو بازی گذشته عملکرد ضعیفی داشته است، گفت: قبول دارم در دو بازی گذشته عملکرد خوبی نداشتیم، زیرا مهاجمان ما مثل رضا نوروزی آنقدر آماده نبودند و محمد شادکام دیگر مهاجم تیم به دلیل مصدومیت کارایی لازم را نداشت. در بازی مقابل تراکتورسازی چهار موقعیت بدست آوردیم ولی در زدن ضربه آخر ناکام ماندیم.
او در خصوص محرومان و مصدومان تیم و حضور بازیکن کره ای و کیفیت این بازیکن خارجی گفت: محروم نداریم، اما دو بازیکن مصدوم داریم و بازیکن کره ای تیم نیز در نظرسنجی که از مردم آبادان در مورد عملکرد وی صورت گرفته نمره قبولی گرفت و باید به او فرصت داد تا با شرایط تیم آشنا شود، این نخستین بازیکن کره ای فوتبال ایران است.
دست نشان در مورد حضور پرشور هواداران استقلال برای بازی مقابل نفت آبادان گفت: من در دو شهر مربیگری کرده ام و شور حال آنان کمتر از ورزشگاه آزادی نیست، من هم دوست دارم ورزشگاه مملو از هواداران شود.
دیدار تیم های نفت آبادان و استقلال تهران در چارچوب هفته سوم شانزدهمین دوره لیگ برتر فردا - جمعه - در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

منبع: ایرنا

95102

نظرات
ADS
ADS
پربازدید