به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، سویا چهارشنبه شب در دیدار برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف دینامو زاگرب میرود. خورخه سامپائولی در نشست خبری پیش از بازی گفت: هدفمان بازی به بازی پیش رفتن است. اکنون باید به دینامو فکر کنیم و نه به بارسلونا. به بازی یکشنبه برابر این تیم فکر نمیکنم چون اگر در دیدار برابر دینامو پیروز شویم به صعود از گروهمان نزدیک خواهیم شد. امیدوارم هوادارانمان را فردا خوشحال کنیم.
سویا در این بازی سمیر نصری را در اختیار ندارد. سرمربی این تیم گفت: عملکرد نصری در بازیهای اخیر عالی بوده است اما برابر اسپورتینگ خیخون در نبود نصری بازی جذابی را به نمایش گذاشتیم. باید بازی کردن بدون نصری را یاد بگیریم. سخت است اما این برایمان اجبار است. او به علت آسیبدیدگی به بازی فردا نمیرسد اما برای دیدار یکشنبه برابر بارسلونا باید صبر کنیم. در این رابطه چیزی نمیدانم. نصری بازیکن تعیین کنندهای است.
سامپائولی در پایان درباره تیم حریف اظهار کرد: بازی فردا با دیدار رفت متفاوت است. فردا حریف بسته بازی نخواهد کرد چون آخرین فرصتش برای صعود است. باید مالکیت توپ را در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم گلزنی کنیم. بازی با اختلاف گل کمی به پایان خواهد رسید.
انتهای پیام/
کد: 94108