Performancing Metrics

کلینتون آتش جنگ در سوریه را شعله‌ور خواهد کرد | اتاق خبر
کد خبر: 379873
تاریخ انتشار: 18 آبان 1395 - 04:30
دیپلمات سوری:
سفیر سابق سوریه در چین تأکید کرد که هیلاری کلینتون در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا آتش جنگ در سوریه را شعله‌ور خواهد کرد.
 
به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، عماد مصطفی، سفیر سابق سوریه در چین گفت: در صورتی هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پیروز شود آتش درگیری و جنگ در این کشور را شعله‌ور خواهد کرد و استراتژی کنونی آمریکا هرگز تغییر نخواهد کرد.

وی گفت: افزایش درگیری‌ها در حمایت بیشتر از تروریست‌هایی که مخالفان میانه‌رو خوانده می‌شوند، تأثیر خواهد داشت. این به معنای مجهز شدن بیشتر آن‌ها به پول و سلاح است.

این دیپلمات سوری افزود: در صورتی که دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری در انتخابات پیروز شود از همان آغاز به روش سیاسی خود درباره عدم مداخله در بحران سوریه پایبند خواهد بود.

وی بعید ندانست که آژانس‌های امنیت ملی آمریکا ترامپ را به تدریج به اتخاذ اقدامات براساس برنامه‌های آن‌ها وادار کنند.

مصطفی گفت: داعش به اهداف درازمدت آمریکا خدمت می‌کند به ویژه اینکه به ثبات سوریه لطمه می‌زند و این کشور را تضعیف می‌کند. آمریکا همچنان به حمایت از داعش ادامه می‌دهد. بعید است سیاست آمریکا در آینده درباره داعش تغییر کند.

انتهای پیام/

کد:94108

نظرات
ADS
ADS
پربازدید