به گزارش اتاق خبر، سریال تلویزیونی «ماه و پلنگ» با نام قبلی «ملکا» در دو شب گذشته و با پخش دو قسمت ابتدایی، پس از مدت ها مخاطبان شبکه 3 سیما را به تماشای سریالی جدید در عین حال پرمحتوا ، دلخوش کرد.
سریال «ماه و پلنگ» با تنوعی قابل توجه در زمینه داستان و همچنین حضور بازیگران مختلف، می تواند در شب های پائیز با آثار نمایشی دیگر شبکه ها به رقابت بپردازد و شاید بتواند در این راستا رتبه نخست را در جذب بیننده به خود اختصاص دهد.
داریوش ارجمند ، آتنه فقیه نصیری، پوراندخت مهیمن، بیتا سحرخیز، شاهرخ استخری، علی شادمان، فرهاد جم، شیوا خنیاگر، مریم کاظمی، علی سلیمانی، سعید داخ، صدرالدین شجره، شهروز ابراهیمی، امیرمحمد زند، شهین تسلیمی و عطا عمرانی تنها برخی از بازیگرهایی هستند که در سریال «ماه و پلنگ» به ایفای نقش می پردازند.
از اتفاق های قابل توجهی که در سریال شبانه شبکه 3 سیما رخ داده، حضور فرهاد جم و مریم کاظمی به عنوان دو بازیگر قدیمی که مدت ها بود در هیچ اثر نمایشی حضور پیدا نکرده اند ، است چرا که بسیاری از بازیگران کهنه کار کشورمان توانایی های بسیاری برای ارائه در عرصه تصویر دارند اما بعضا به دلیل تعدد بازیگر و بحث هایی از قبیل کمبود و سپس صرفه جویی در بودجه، حضورشان کم رنگ تر می شود.
داستان سریال «ماه و پلنگ» در بستر شهری شکل می گیرد که در جهنم دروغ و انتقام و زیاده خواهی بهشت خوشبختی و سعادت خودشان را نابود می کنند که برای مثال یکی از شخصیت های داستان به دلیل اشتباهی که ازش سر می زند، درگیر مسائل قصاص وحواشی آن می شود و داستان های مختلفی برای او رقم می خورد این سریال همچنین به مباحث اقتصادی و اجتماعی نیز می پردازد و تلاش می کند نقش آگاهی بخشی نیز برعهده داشته باشد.
مجموعه تلویزیونی «ماه و پلنگ» هرشب ساعت 20:45 از شبکه سوم سیما پخش می شود.
میزان