Performancing Metrics

باید مشکلات سیاسی ما و اسرائیل حل شود | اتاق خبر
کد خبر: 384963
تاریخ انتشار: 25 آذر 1395 - 02:31
وزیر خارجه سوئد:
وزیر خارجه سوئد اعلام کرد: می‌خواستم به رژیم صهیونیستی سفر کنم، اما نتوانستم امیدوارم درباره مساله فلسطین، راه‌حل‌های بلندمدت بیابیم تا اختلافات سیاسی بین سوئد و اسرائیل حل شود.

وزیر خارجه سوئد

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، مارگوت والستروم، وزیر خارجه سوئد امروز (چهارشنبه) گفت: قصد سفر رسمی به اسرائیل را داشتم اما این مساله محقق نشد.

این امر در راستای عدم استقبال رژیم صهیونیستی به دلیل موضعگیری‌ این وزیر به نفع فلسطین اتفاق افتاد.

وی در کنفرانس خبری در استکهلم، پایتخت سوئد در پاسخ به سوالی درباره استقبال نکردن مسئولان اسرائیلی از او برای سفر به سرزمین‌های اشغالی خاطرنشان کرد: قبلا هم قصد سفر به اسرائیل را داشتم ولی باز هم این اتفاق نیفتاد. برای حل مشکلات سیاسی باید گفت‌وگو کرد. بین سوئد و اسرئیل در تعدادی از زمینه‌ها همکاری مشترک وجود دارد.

وی در ادامه افزود: امیدوارم درباره مساله فلسطین و اسرائیل، طی سفر آتی به اسرائیل راه‌حل‌های بلندمدتی را بیابیم.

او تاکید کرد: به زودی قصد سفر به فلسطین را دارد و در این سفر با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و ریاض المالکی، همتای فلسطینی خود و نمایندگان تعدادی از نهادهای جامعه مدنی دیدار خواهم کرد.

والسترم تاکید کرد: فلسطین به مدت ۵۰ سال تحت اشغال است همانطور که نوار غزه به مدت ۱۰ سال محاصره شده است و صلح دائمی علی رغم گذشت ۲۵ سال از امضای توافقنامه اسلو محقق نشده است.

انتهای پیام/

کد:94108

نظرات
ADS
ADS
پربازدید