Performancing Metrics

نوع نگاه اقتصادی در سطح کشور باید تغییر کند | اتاق خبر
کد خبر: 385056
تاریخ انتشار: 26 آذر 1395 - 07:06
نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت درمجلس شورای اسلامی گفت: در راستای برطرف شدن برخی از مشکلات اقتصادی و بیکاری باید نوع نگاه اقتصادی در سطح کشور تغییر کند.

اتاق خبر: غلامرضا تاجگردون در جلسه شورای اداری گچساران افزود: مشکلات اقتصادی در این روزها در سطح کشور چیزی نیست که بتوان از آن فرار کرد.

وی بیان کرد: در راستای برطرف شدن برخی از مشکلات اقتصادی و بیکاری باید نوع نگاه اقتصادی در سطح کشور تغییر کند.

نماینده مردم گچساران و باشت درمجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به خاطر ارزش‌های جامعه و خون شهدا باید مردم درکنار مسئولان مشکلات را تحمل کرده و از آنها عبور کنند.

تاجگردون عنوان کرد: باید تلاش کرد تا مسائل حاشیه ای کمتر برروی جامعه تاثیر گذارد.

وی گفت: در این برهه حساس هرکس حساب خود را جدا می کند این درحالی است که همه در یک کشتی واحد سوار هستیم.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آسیب هایی که از پیروزی انقلاب تاکنون به کشور وارد شده به دلیل عدم شفافیت بوده است.

تاجگردون بیان کرد: برطرف شدن مشکلات اقتصادی، رکود و کمبود فرصت‌های شغلی به عنوان اساسی‌ترین نیازهای امروز ایران مطرح است.

وی افزود: کاهش نرخ تورم و ارتقای جایگاه ایران در جوامع جهانی یکی از اقدامات بسیار مهم دولت یازدهم است.

نماینده مردم گچساران و باشت درمجلس شورای اسلامی ادامه داد: برجسته کردن حاشیه‌های بی ارزش باعث از بین رفتن خدمات با ارزش دولت یازدهم در نظر مردم می شود.

تاجگردون اضافه کرد: نباید با مقصر کردن دیگران و یا جناح ها از حل مشکلات غافل ماند.

وی گفت: برخی خودکشی های اخیر در شهرستان گچساران باید توسط مسئولان ریشه یابی شود.

نماینده مردم گچساران و باشت درمجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید ارتباط بین استان و شهرستان منصفانه و بدون اغماض باشد.

تاجگردون عنوان کرد: نباید به مدیران کل که در یک منطقه به خوبی کار می کنند نگاه اغماضی کرد و آنها را جابه جا کنند.

منبع: ایسنا

95103

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید