Performancing Metrics

ورود ایران به میدان رقابتی صنعت خودرو در دنیا | اتاق خبر
کد خبر: 388314
تاریخ انتشار: 24 بهمن 1395 - 13:03
سفیر کره جنوبی در ایران خبر داد؛
سفیر کره جنوبی در ایران خطاب به خودروسازان خارجی با بیان اینکه ایران، جایی برای فروش صرف خودروها نیست، گفت: صنایع خودروی ایران در آینده ای نزدیک جایگاه ویژه ای می یابد.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، کیم سونگ در چهاردهمین همایش بین المللی صنعت خودرو ا یران گفت: کره جنوبی تصمیم دارد که مردم دو کشور را نزدیک کرده و تلاش های زیادی در این حوزه انجام دهیم؛ پس اگر ایرانی ها خودروی کره ای بخرند، حس دوستانه ای بین دو کشور به وجود می آید.

سفیر کره جنوبی افزود: باید بتوانیم پتانسیل های ایران در خودرو را درک کنیم؛ بر این اساس اگر بدانیم ایران با ٨٠ میلیون جمعیت، چه بازاری دارد و توانایی مردم چقدر است؛ تازه اول کار  هستیم. در حالی که معتقدیم ایران مشتریان خوب و ظرفیت صنعتی مناسبی داشته و قابلیت تولید مهره های کوچک تا موشک را دارد.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم ماشین خوبی را تولید کنیم، باید با ایران مشارکت کنیم و این، فرصت خوبی برای خارجی ها است تا بتوانند چهره و توانمندی واقعی ایران را درک کنند؛ این در حالی است که ایران با این همه توانمندی مردمی و صنعتی، ریسک کرده و به زودی به طور قابل توجهی در صنعت خودرو دنیا جایگاه خواهد یافت، پس این فرصتی برای رقابت با شرکت های خارجی است.

به گفته کیم سونگ، ایران جایی برای فروش خودروسازان خارجی نیست؛ بلکه یک شریک بسیار قدرتمند به شمار می رود که اتفاقا یک رغیب خوب برای خارجی ها است؛ پس در این رقابت سالم و سازنده، حتما شرکت های ایرانی هم قدرتمند می شوند.

سفیر کره جنوبی معتقد است که صنایع خودرو ایران در آینده نزدیک، جایگاه ویژه ای می یابد و شانه به شانه شرکت های خارجی، وارد میدان رقابتی خواهد شد.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید