به گزارش اتاق خبر، به نقل از فارس از زنجان، بابک مولایی بعد از ظهر امروز در جلسه امضای تفاهمنامه همکاری در راستای راهبری و پشتیبانی از تاسیس شرکت هلدینگ کشاورزی زنجان که در محل اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: اتاق بازرگانی استان زنجان تلاشهای بسیاری را برای تشکیل شرکت هلدینگ کشاورزی داشته است.
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی استان زنجان حلقه مفقوده بازاریابی و بازار هدف محصولات کشاورزی است، اضافه کرد: خوشبختانه با برگزاری جلسات مختلف تصمیم به استفاده از ظرفیتهای اتاق زنجان، برای تحقق این مهم شد.
رئیس کار گروه اقتصادی بسیج استان زنجان ابراز کرد: همچنین اطلاعات خوبی از سازمان جهاد کشاورزی شهرستان زنجان اخذ شده تا در بخشهای مختلف کشاورزی آمار و اطلاعات تکمیل باشد.
مولایی ادامه داد: کتابچهای 300 صفحهای در رابطه با بخش کشاورزی استان زنجان نگارش شده که آمادگی اعطای امتیاز چاپ آن نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه جمعآوری اطلاعات بخش کشاورزی استان زنجان در یک کتابچه 300 صفحهای یک کار بینظیر در کشور بود، افزود: در این کتابچه با حضور کارشناسان مربوطه مزیتهای نسبی بخش کشاورزی استان زنجان گردآوری شده است.
رئیس کار گروه اقتصادی بسیج استان زنجان با بیان اینکه امضای تفاهمنامه همکاری در راستای راهبری و پشتیبانی از تاسیس شرکت هلدینگ کشاورزی زنجان برای نخستین بار با همکاری اتاق بازرگانی یک رخداد بسیار مهم و خوب است، اضافه کرد: در این راستا منابع طبیعی، بانک کشاورزی، اداره تعاون و کار و ... نیز همکاری خوبی داشتهاند.
مولایی تاکید کرد: امید است، با همکاری همه جانبه نقیصه بازاریابی محصولات کشاورزی در استان زنجان حل شود.