
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر فعالیت تعاونیها منطبق بر اندیشهی خِیر و نیکاندیشی با بهرهگیری از توانمندیهای اعضا سوق داده شود، قطعاً شاهد توفیقات زیادی در زمینه فعالیتهای تعاونیها خواهیم بود.
کلانتری با اشاره به برنامهریزی برای تشکیل مدرسههای تعاونیها، به تفاوت مراکز آموزشی دولتی و تعاونیها اشاره کرد و افزود: در مدارس تعاونی، همه اعضا در فعالیتها مشترک هستند، به طوری که این اشتراک در قالب تمام کارکنان پرسنل آموزشی از جمله معلمان و مدیران قابل مشاهده است و تمام کارکنان به عنوان مدرسه تعاونی در پی افزایش بهره وری آموزشی هستند.
وی استفاده از ظرفیت های دانشآموزان در برنامهها، همایشها و فعالیت های آموزشی را یکی از ویژگی های مدارس تعاونی عنوان کرد و گفت: تمام اعضای مدارس تعاونی، مسئول فعالیت های خود خواهند بود و اگر مدارس تعاونی ها در قالب سایر مدارس کشور به شکل هدفمند توسعه یابند، قطعاً بهره وری آموزشی در این مدارس دقیق و نظاممند خواهند بود.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: هدف از ایجاد مدارس تعاونی، افزایش روحیه کار گروهی و اجتماعی است که در نهایت منتج به یک حرکت اجتماعی متناسب با نیازهای روز آموزشی میشود؛ ضمن اینکه میتوان امیدوار بود با توسعه مدارس تعاونی، تعاونیهای آموزشی در مناطق محروم ایجاد شود.
انتهای پیام/