به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمود واعظی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه مشهد مقدس در آستانه سفر رئیس جمهور به این استان، اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه 22 اردیبهشت ماه و زمان اعلام آمریکا برای ماندن در برجام و یا خروج از آن هستیم؛ سفر دکتر روحانی از اهمیت دو چندانی برخوردار خواهد بود.
واعظی با اشاره به تبلیغات منفی و مسموم رسانههای خارجی و برخی ایادی داخلی آن ها مبنی بر القای اختلاف بین دولت و برخی شخصیتهای این استان بیان کرد: به فضل الهی نگاه حمایتی مردم به این سفر و حضور پرشور آنان در مراسم دیدار با رئیس جمهور منتخب در سبزوار و نیشابور، توطئههای دشمنان را خنثی میکند.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه از اواخر سال گذشته پیشبینیهای لازم برای مقابله با خروج احتمالی آمریکا از برجام صورت گرفته و برای برخورد منطقی با این تصمیم آمادگی وجود دارد، عنوان کرد: به گونهای برنامهریزی شده که در صورت خروج آمریکا از برجام، کشور چندان متاثر از تبعات ناشی از این اقدام نشود. به مدد همراهی مردم با دولت، تحت رهبریهای مقام معظم رهبری، این موضوع به بهترین شکل مدیریت خواهد شد.
واعظی با اشاره به توجه جدی دولت به خراسان رضوی تصریح کرد: تلاش بر این است که علاوه بر لحاظ کردن نیازهای مردم استان، زائران نیز در برنامههای این خطه به صورت ویژه دیده شوند. کاهش تصدیگری دولت و برونسپاری وظائف غیرحاکمیتی به بخش خصوصی یکی از رویکردها و اولویتهای دولت است و این مهم در خراسان رضوی به خوبی به اجرا در آمده است. به مدد همراهی تمامی بخشها و همراهی جدی آستان قدس رضوی شاهد تحولات بسیار خوبی در این استان هستیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه حدود سه میلیون جویای کار در کشور وجود دارند، عنوان کرد: ایجاد شغل اولویت اول دولت است که این مهم با سرمایه گذاریها، تسهیلات و... مدیریت و ساماندهی میشود. خراسان رضوی طی سال گذشته در حوزه اشتغال عملکرد شاخصی داشته و رتبه نخست کشور در ایجاد فرصتهای جدید شغلی را به خود اختصاص داد.
واعظی خاطرنشان کرد: با توجه به ظهور و حضور قدرتمند بخش خصوصی در اقتصاد خراسان رضوی مقرر شد که منابع صندوق توسعه در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.
وی ضمن تشریح برنامههای سفر دکتر روحانی به خراسان رضوی، هدف از ملاقات با نماینده ولی فقیه در استان را بهرهگیری از نقطه نظرات وی برای بهتر برگزار شدن جریان این سفر عنوان کرد.
در ادامه استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: طی سال گذشته بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، اولویت استان بر ایجاد اشتغال و رونق تولید متمرکز شد و بر این اساس در سه بخش صنعت و معدن، کشاورزی، خدمات و گردشگری متمرکز شدیم و در کنار آن حوزه دانشبنیان نیز مورد توجه قرار گرفت.
وی ادامه داد: برای ارائه تسهیلات با شرایط بهتر 240 میلیارد ریال در قالب فنی و اعتباری به این حوزه کمک شد و به صورت یارانه سود تسهیلات به این حوزه اختصاص یافت. خراسان رضوی با 35 طرح سرمایهگذاری خارجی، 585 میلیون دلار جذب سرمایهگذاری خارجی داشته است که از نظر تعداد، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
رشیدیان با بیان اینکه در این راستا بانکها نیز همکاری خوبی داشتند، عنوان کرد: بانکها بالغ بر 25 هزار میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مختلف ارائه دادند که فقط تسهیلات ازدواج نسبت به سال قبل، 1.5 برابر افزایش یافته و نرخ طلاق نیز با کاهش 12.8 درصد رو به رو شد. شیوع مواد مخدر نیز در سال 96 در نتیجه این تلاشهای صورت گرفته کاهش یافت و براساس اعلام دبیرخانه شورای امنیت کشور، آمار ناامنیها در حاشیه شهر 10 درصد نسبت به سال قبل از آن کاهش یافت .
وی ادامه داد: در نهایت با تقسیم کاری که بین دستگاهها و بخشهای مختلف انجام شد و نیز طرحهای حمایتی، اشتغال خوبی در استان ایجاد شد و حدود 124 هزار اشتغال جدید در استان شکل گرفت که 16 درصد اشتغال کشور است. تنها در طرح اشتغال خرد و خانگی و حمایتی 16 هزار اشتغال جدید ایجاد شده است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه در حوزه صنعت نیز دو مجموعه فولاد گندله به ظرفیت 10 میلیون تن در استان ایجاد شد، تصریح کرد: با این رقم هم اکنون ظرفیت تولید گندله استان به 12.5 میلیون تن رسید. رشد تولیدات صنایع فولادی و نیز افزایش 15.5 درصد صادرات نیز از دیگر موفقیتهای اقتصادی استان در سال قبل است.
رشیدیان بیان کرد: اجرای 20 هزار هکتار آبیاری تحت فشار، 2000 کیلومتر آبرسانی با لوله و 67 هکتار کشت گلخانهای و... نیز از اقدامات حوزه کشاورزی است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه قدمهای خوبی در استان برداشته شده است، به مصوبات سفر قبلی دولت به استان درشهریور ماه سال 93 اشاره و عنوان کرد: 723 میلیارد تومان برای استان پروژه مصوب شد اما طی سفرهای بعدی و ارائه حجم مسائل در مجموع 2100 میلیارد تومان مصوبه گرفتیم. از کل این رقم 300 میلیارد تومان دیگر باقی مانده که رئیس جمهوری تاکید کردند این باقیمانده نیز به طور کامل تامین شود.
وی افزود: امید است این سفر نیز آثار ارزشمندی برای استان داشته باشد زیرا این خطه ظرفیتهای بسیاری دارد، در عین آنکه با چالشها و آسیبهای گستردهای نیز درگیر است.
آیت الله سیداحمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد نیز در ادامه اظهار کرد: مشهد شهری ملی است و با توجه به حجم گسترده زائر و مسافر داخلی و خارجی باید توجه ویژهای به آن شود.
وی افزود: حجم زائر این شهر بسیار است. ضمن آنکه زائران خارجی نیز مزیتها و مسائلی دارند اما به درستی از ظرفیت زائران خارجی بهره گرفته نمیشود.
علمالهدی با بیان اینکه مشهد به طور متوسط 10 برابر جمعیت ثابت خود در طول سال زائر و مسافر را پذیرایی میکند، عنوان کرد: مشهد مسائل و مشکلات عدیدهای دارد که به تبع آن بر مدیریت استان نیز تاثیر جدی گذاشته است. باید نیازها و امکانات کشوری در سطح ملی دیده شود. آستان قدس با همه توان و ظرفیتها تنها محدوده حرم مطهر رضوی را مدیریت میکند. باید این شهر به عنوان شهری ملی دیده و بر این اساس، برنامهریزیها، خدمات و اعتبارات انجام شود.
امام جمعه مشهد با اشاره به برخی مسائل و مشکلات اقتصادی در جامعه تصریح کرد: یکی از مسائل و دردهای امروز ما آن است که بر خلاف آنچه که در جامعه وجود دارد، مشکلات و مسائل بزرگ جلوه میکند و مسئولان باید در این شرایط با مدیریت صحیح به دور از هر گونه دستپاچگی اقدام کنند. باید اصل و بنیه امکانات خود را دیده و با دشمن و بیگانه نیز به طور جدی برخورد کنند، به گونهای که تحقیر و حقیر شود .
وی با بیان اینکه نظام ما ولایی و متکی بر اهل بیت(ع) است، عنوان کرد: باید همه در کنار هم برای خدمت به مردم نیز تلاش کنیم.
انتهای پیام/