به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، خرما یکی از محصولات پر مصرف در ماه رمضان به شمار می رود که با توجه به تفاوت و فاصله بین سال هجری شمسی و هجری قمری و انتقال ماه رمضان به پیش از فصل برداشت خرما، بازار این محصول در ماه رمضان طی سال های گذشته با افزایش قیمت مواجه شده بود و بارها تشکلها و انجمن های بخش خصوصی اعلام کرده بودند که دولت برای تنظیم بازار خرما به ویژه در ماه رمضان تدبیری بیاندیشد.
البته در این راستا به نظر می رسد که وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه متولیان تنظیم بازار برای امسال برنامهای دارند؛ چراکه مسعود بصیری - مدیرکل دفتر برنامهریزی، تامین، توزیع، تنظیم بازار و ذخایر راهبردی وزارت جهاد کشاورزی - در این باره گفت: در زمینه خرما و تظیم بازار ماه رمضان نیز برنامهریزی در دستور کار قرار گرفته، چرا که استانهای تولید کننده خرما، قیمت این محصول و مباشرین آن مشخص شده اند. از سوی دیگر نیز مباشرین دیگر استان ها به عنوان مصرف کننده نیز مشخص شده و به یکدیگر معرفی شده اند تا در صورت نیاز بتوانیم نسبت به توزیع خرما با قیمت مناسب اقدام کنیم.
وی افزود: بر اساس ابلاغیه هشتم اردیبهشت مقرر شده خرما از هفت منطقه فارس، هرمزگان، کرمان، خوزستان، بوشهر، سیستان و بلوچستان و جیرفت، تامین شود و سازمان تعاون روستایی نیز اقدام به خریداری این محصول کرده و از طریق فروشگاه های زنجیره ای آن را در استان ها و شهرستان های مختلف توزیع و عرضه میکند.
بصیری اعلام کرد که برای تنظیم بازار ماه رمضان مقرر شده در تهران و شهرستان های مختلف به گونه ای برنامه ریزی شود که عرضه این محصول بسته به نوع و قیمت استانی و منطقه ای پنج تا ۱۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه شود.
انتهای پیام/