Performancing Metrics

تولید مینی‌بوس دو برابر شد | اتاق خبر
کد خبر: 414784
تاریخ انتشار: 26 مرداد 1397 - 15:14
تیر ماه امسال تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس به طور میانگین ۱۰۳.۷ درصد افزایش یافت.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، در این مدت تولید این محصولات از ۸۱ دستگاه در تیر ماه سال گذشته به ۱۶۵ دستگاه رسید.

تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در پیشرو دیزل‌ آسیا صعودی بوده و از ۲۰ دستگاه در تیر ماه ۱۳۹۶ به ۳۹ دستگاه افزایش یافت.

تیر ماه امسال تولید این محصولات در سروش دیزل مبنا نیز افزایش یافته و از ۱۵ دستگاه در تیر ماه سال گذشته به ۹۰ دستگاه رسید.

در این مدت تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در ایران خودرو دیزل نیز با افزایش همراه بوده و از صفر دستگاه در تیر ماه ۱۳۹۶ به ۱۱ دستگاه افزایش یافت.

برخلاف این شرکتها اما تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در دو شرکت با کاهش همراه بوده است.

تولید این محصولات در گروه بهمن نزولی بوده و از ۳۶ دستگاه در تیر ماه سال گذشته به ۲۱ دستگاه کاهش یافت.

تیر ماه امسال تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در عقاب افشان نیز با کاهش همراه بوده و از ۱۰ دستگاه در تیر ماه ۱۳۹۶ به ۴ دستگاه رسید.

انتهای پیام/

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید