Performancing Metrics

ظریف از «وقاحت» ترامپ نوشت | اتاق خبر
کد خبر: 415656
تاریخ انتشار: 14 شهریور 1397 - 21:16
با اشاره به سوءاستفاده از شورای امنیت؛
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سوءاستفاده آمریکا از ریاست دوره ای بر شورای امنیت، به انحراف کشاندن موضوع این شورا از فلسطین به ایران را وقاحت ترامپ توصیف کرد.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمدجواد ظریف در صفحه توییتر خود نوشت: «شورای امنیت تنها یک قطعنامه درباره ایران دارد و ترامپ آنرا نقض کرده و با قلدری می‌خواهد دیگران را هم به نقض آن وادار کند. اکنون وی می‌خواهد با سوءاستفاده از ریاست دوره‌ای بر شورای امنیت موضوعی را که برای ۷۰ سال به فلسطین اختصاص داشته منحرف کرده و در آن جلسه ایران را برای اوضاع وحشتناکی که او و مشتریانش در سراسر خاورمیانه ایجاد کرده‌اند متهم کند؛ وقاحت!»

 

نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل اعلام کرده است که دونالد ترامپ ریاست جلسه شورای امنیت که ماه جاری میلادی با موضوع آنچه "نقض قوانین بین المللی از سوی ایران" خوانده شده است را بر عهده خواهد داشت تا رهبران جهانی را برای اتخاذ رویکردی شدیدتر علیه ایران تحت فشار قرار دهد.

 

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید