Performancing Metrics

تولید ۹۹۰ مگاوات برق کشور در نیروگاه گازی خلیج فارس | اتاق خبر
کد خبر: 422526
تاریخ انتشار: 14 بهمن 1397 - 19:15
‌سالانه ۹۹۰ مگاوات برق کشور و یک سوم برق هرمزگان از نیروگاه گازی خلیج فارس تأمین می‌شود.

 

‌‌به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، سرپرست نیروگاه گازی خلیج فارس در این خصوص گفت: سوخت این نیروگاه گاز و گازوئیل است، اما گاز به عنوان سوخت اصلی این نیروگاه به کار می‌رود.

محمد مهنی نژاد افزود: این نیروگاه برای رعایت استاندارد‌های زیست محیطی از سوی سازمان محیط زیست کشور، در سال‌های ۸۷، ۸۶ و ۹۲ به عنوان صنعت سبز معرفی شده است.

وی اظهار کرد: گاز مورد نیاز نیروگاه با خط لوله ۱۶ اینچی از پالایشگاه گاز سرخون تأمین و برای هر واحد، ۴۵۰۰ متر مکعب در ساعت گاز مصرف می‌شود.

سرپرست نیروگاه گازی خلیج فارس با بیان اینکه نیروگاه گازی خلیج فارس ۶ واحد توربین گازی دارد، تصریح کرد: اتصال به شبکه سراسری از مهم‌ترین قابلیت‌های نیروگاه گازی خلیج فارس است.

مهنی نژاد با اشاره به اینکه همه قطعات مسیر داغ واحد بهره برداری به دست مهندسان ایرانی طراحی و ساخت شده است، اضافه کرد: اکنون بیش از ۳۰۰ نیروی بومی و متخصص در این نیروگاه مشغول به کارند.

انتهای پیام/

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید