Performancing Metrics

میلیون‌ها نفر دچار بحران غذایی می‌شوند | اتاق خبر
کد خبر: 425060
تاریخ انتشار: 14 فروردین 1398 - 13:02
محققان هشدار دادند پس از جنگ، شرایط جوی نامساعد و مشکلات اقتصادی در سال ۲۰۱۸ که بیش از ۱۱۳ میلیون نفر را نیازمند کمک کرد، ده‌ها میلیون نفر در سراسر جهان امسال گرفتار بحران‌های غذایی خواهند شد.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، "شبکه جهانی علیه بحران‌های غذایی" در گزارش سالانه خود نوشت: جنگ و ناامنی عامل وضعیت محرومیتی است که ۷۴ میلیون نفر در سال ۲۰۱۸ با آن مواجه شدند.

اعضای "شبکه جهانی علیه بحران‌های غذایی" شامل سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، برنامه غذای جهانی و اتحادیه اروپا است.

لوکا روسو، تحلیلگر بحران‌های غذایی فائو هشدار داد که میلیون‌ها نفر در معرض خطر رسیدن به مرحله بحرانی و وخیم‌تر از آن هستند. وی به بنیاد تامسون رویترز گفت: افرادی وجود دارند که در آستانه دچار شدن به ناامنی غذایی قرار دارند. وضعیت ۱۴۳ میلیون نفر به حدی شکننده است که وقوع یک خشکسالی آن‌ها را دچار بحران غذایی خواهد کرد. مگر این که تلاش زیادی شود و با رفع عواملی که آن‌ها را به وضعیت وخیم می‌کشاند، به این افراد کمک شود در غیر این صورت شمار آن‌ها احتمالاً افزایش پیدا خواهد کرد.

از میان کشورهایی که در سال ۲۰۱۸ با بحران غذایی مواجه شدند، یمن بدترین وضعیت را داشت و حدود ۱۶ میلیون نفر از مردم این کشور پس از چهار سال جنگ، به کمک غذایی فوری نیاز داشتند. پس از آن جمهوری کنگو با ۱۳ میلیون نفر و افغانستان با ۱۰.۶ میلیون نفر قرار گرفتند.

به گفته روسو، بدون کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی این وضعیت وخامت بیشتری پیدا می‌کرد و شمار مردم گرسنه در یمن به بیش از ۲۰ میلیون نفر می‌رسید.

برای سومین سال متوالی است که شمار مردم دچار بحران غذایی به بیش از ۱۰۰ میلیون نفر رسیده است اما اندکی کم‌تر از ۱۲۴ میلیون نفر نیازمند کمک غذایی در سال ۲۰۱۷ به شمار می‌رود.

این کاهش به دلیل این است که در سال ۲۰۱۸ کشورها سطح مشابه خشکسالی، سیل، افزایش دمای هوا و باران‌های نامنظم که در سال ۲۰۱۷ تجربه کردند را نداشتند.

با این حال در این گزارش خاطرنشان شده که شوک‌های جوی و جنگ‌ها هم‌چنان عامل گرسنگی در سال ۲۰۱۹ خواهند بود.

بر اساس گزارش رویترز، خشکی آب و هوا و پدیده جوی ال نینو احتمالاً روی جنوب آفریقا، آمریکای لاتین و کارائیب تأثیر خواهد گذاشت و نیازهای پناهندگان و مهاجران در بنگلادش و سوریه بالا خواهد ماند.

انتهای پیام/

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید