درگفتگو با «اتاق نیوز» به تحلیل عملکرد اتاق ایران در دوره ای که گذشت پرداخت و اظهار داشت: متاسفانه اتاق ایران تنها یک هزینه کلی می کند و جلسات هیات نمایندگان هیچ خروجی ندارد و می توان گفت تنها جلسه می گذارند و همه در جلسات انتقاد می کنند ولی کدام یک از این جلسات و انتقادها نتیجه بخش بوده ؟ درباره نقاط قوت می توان گفت تنها گرد آوردن اعضا کنار هم بوده و دردی تاکنون از ما دوا نشده است و مشکلی در باب ارز، واردات و صادرات حل نشده و در جهت رفع مشکلات فشاری بر وزارت بازرگانی نمی آورند.
وی گفت: آنچه واضح است اعتراضات تاثیری بر دولت ندارد پس باید فشار بیشتری بر دولت آورده شود، اقتصاد و تولید کشور نابود شده و بانک ها در این میان تنها به فکر سود خود هستند و اتاق هم به جای فشار آوردن بر وزارت بازرگانی میانه روی می کند، فکر میکنم که عزم جزم محسن جلال پور برای مطالبه گری باعث شد او را کنار بگذارند زیرا شدیدا بر دستگاه های مسئول فشار می اورد و به دنبال مطالبات بخش خصوصی بود .
خزانه دار اتاق بازرگانی بوشهر در خصوص دوره نهم گفت: در این دوره باید بیشتر از پیش به اتاق ایران فشار بیاوریم تا بتوانیم کاری برای استان ها انجام دهیم و اتاق ایران به سمت اقتصاد و پویایی تولید حرکت کند باید از دولت بخواهیم و بسیار مطالبه گر تر از قبل باشیم .
این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران در دوره پیشین در خصوص ریاست اتاق نهم اینگونه اظهار داشت: رئیس اتاق باید مدبر و با قدرت و جرات باشد مانند جلال پور اگر چه غلامحسین شافعی بسیار فرد شریف و منصف و با اخلاقی است ولی متاسفانه اطرافیانش نمی گذارند کار کند و البته هر کس بیاید این رویه ادامه داد و نمی گذارند کار کند در اتاق هر کس دنبال صندلی خود است .