Performancing Metrics

بیش‌ترین تخلفات کشف شده مربوط به کدام کالاهاست؟ | اتاق خبر
کد خبر: 435429
تاریخ انتشار: 1 آذر 1398 - 16:20
مدیرکل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از ارسال ۴۵۷۶ مورد پرونده تخلف به تعزیرات در چهار روز اول هفته گذشته خبر داد.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، داریوش بهنود قاسمی از بازرسی بیش از ۶۳ هزار و ۳۰۰ مورد در سراسر کشور در چهار روز اول هفته گذشته از سوی سازمان‌های صنعت،‌ معدن و تجارت (صمت) استان‌ها خبر داد و گفت که این تخلفات گران‌فروشی و امتناع از عرضه کالا را نیز شامل می‌شود.

البته به گفته وی تغییرات شدید قیمت در بازار مشاهده نشده و پرونده‌های تشکیل شده در بعضی از بخش‌ها مانند میوه و صیفی‌جات ربطی به قیمت بنزین نداشته و به دلیل تغییرات آب‌وهوایی و مشکلات حمل و نقل اتفاق افتاده است.  

این مقام مسئول همچنین از تشکیل گشت ویژه برخورد با محتکران امتناع کنندگان از عرضه کالا خبر داد و اظهار کرد: بیشترین نظارت بر روند توزیع کالاهایی مانند میوه، شوینده، برنج، قند، شکر، مرغ،‌ روغن، ‌لبنیات، گوشت قرمز و تخم مرغ انجام می‌شود.

مدیرکل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نظارت بر بخش خدمات مانند انبارها، ‌سرخانه‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و حمل و نقل سیستماتیک را از جمله مهم‌ترین اهداف این سازمان عنوان کرد و گفت: رعایت نصب قیمت، ‌صدور فاکتور و رعایت سود عمده و خرده فروشی نیز جزء مواردی است که بازرسان رعایت آن‌ها را کنترل می‌کنند.

بهنود قاسمی در پایان خاطرنشان کرد که ساعت کاری سامانه ستاد خبری ۱۲۴ از روز بیست و پنجم آبان ماه به دوشیفت افزایش پیدا کرده، به طوری که از هفت صبح تا ۱۰ شب به صورت اپراتور پاسخگوی مردم است و از ۱۰ شب تا صبح روز بعد نیز به صورت سیستمی صدای گزارش‌های مردمی ضبط می‌شود و مردم می‌توانند با تماس با سامانه ۱۲۴ و ستادهای خبری سازمان‌های صمت استان‌ها شکایات خود را ارائه کنند.

از ۲۴ آبان ماه قیمت هر لیتر بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ تومان و نرخ هر لیتر بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان تعیین شد.

انتهای پیام/

کلید واژه ها :
نظرات
ADS
ADS
پربازدید