Performancing Metrics

کشف محموله میلیاردی سوخت قاچاق | اتاق خبر
کد خبر: 458639
تاریخ انتشار: 3 آبان 1402 - 10:08
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از کشف هزاران لیتر سوخت قاچاق در آب‌های انحصاری اقتصادی استان در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش  اتاق خبر به نقل از بازار، رضا شجاعی بیان کرد: در راستای طرح تشدید کنترل نوار مرزی و جلوگیری از ورود و خروج هرگونه قاچاق مأموران پایگاه دریابانی چابهار در نتیجه ساعت‌ها اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی از قصد قاچاقچیان مبنی بر خروج محموله‌های سوخت از آب‌های کشور و فروش به دلالان کشورهای حوزه دریا عمان آگاه شدند و موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

فرمانده مرزبانی ادامه داد: مأموران با اعزام به‌موقع به محل و در عملیات ضربتی موفق شدند ۴۹ فروند شناور و یک فروند لنج تابعه کشور هندوستان، ۱۸ خودروی سواری در حین جابه‌جایی محموله قاچاق سوخت هنگام خروج از آب‌های کشور در فاصله ۹۵ مایلی از ساحل کشورمان متوقف و در بازرسی از آنها ۱۵۸ هزار ۹۹۳ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل که در مخازن جاساز شده بود کشف کردند.

شجاعی با اشاره به دستگیری ۷۸ متهم دراین‌رابطه افزود: کارشناسان ارزش ریالی محموله سوخت کشف شده را بالغ بر ۶۸ میلیارد ۳۵۰ ریال برآورد کرده‌اند که به همراه متهمان پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذی‌صلاح شدند.

 
نظرات
ADS
ADS
پربازدید