Performancing Metrics

بسته اقتصادی ایران، گره مذاکرات را باز می‌کند؟ | جامساز: نفت خاورمیانه برای آمریکا جذابیت ندارد | جنگ هیچ برنده‌ای ندارد | اتاق خبر
کد خبر: 467602
تاریخ انتشار: 1 اسفند 1404 - 13:59
اقتصادنیوز: یک اقتصاددان در رابطه با روند مذاکرات ایران و آمریکا اظهار کرد: آمریکا دیگر مانند دهه ۱۹۷۰ به نفت خاورمیانه نیاز ندارد بویژه اینکه نفت ونزوئلا را هم زیر نگین خود دارد؛ در واقع این اروپا و چین هستند که به این نفت محتاج‌اند. پیشنهاد فروش نفت به

به گزارش اتااق خبر به نقل از اقتصادنیوز، همزمان با دور تازه‌ای از رایزنی‌های هسته‌ای ایران و آمریکا، بحث درباره وزن و جایگاه مؤلفه‌های اقتصادی در مذاکرات دوباره در کانون توجه قرار گرفته است.

برخی بر این باورند که ارائه «ابتکارات اقتصادی» و برجسته‌سازی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در ایران می‌تواند مسیر توافق را هموارتر کند؛ اما در مقابل، گروهی معتقدند شکاف‌های عمیق سیاسی و امنیتی میان دو طرف، چنان گسترده است که ابزارهای اقتصادی به‌تنهایی توان پر کردن آن را ندارند.

 

محمود جامساز، اقتصاددان، در گفت‌وگو با اقتصادنیوز با نگاه همراه با تردید به چشم‌انداز مذاکرات، از فاصله جدی مواضع تهران و واشنگتن، محدودیت اثرگذاری مشوق‌های اقتصادی و پیامدهای احتمالی شکست گفت‌وگوها بر اقتصاد ایران سخن می‌گوید.

نظرات
ADS
ADS
پربازدید