Performancing Metrics

فقط 2 کشور در جهان تورمی بالاتر از ایران دارند | اتاق خبر
کد خبر: 102973
تاریخ انتشار: 31 فروردین 1394 - 13:29
اتاق نیوز: بر اساس رده‌بندی بانک جهانی از 143 کشور جهان از نظر نرخ تورم در سال 2014 رتبه سوم جهان به ایران اختصاص داشته است. تنها دو کشور مالاوی و بلاروس تورم بیشتری از ای
اتاق نیوز: بر اساس رده‌بندی بانک جهانی از 143 کشور جهان از نظر نرخ تورم در سال 2014 رتبه سوم جهان به ایران اختصاص داشته است. تنها دو کشور مالاوی و بلاروس تورم بیشتری از ایران در این سال داشته‌اند.
جدیدترین آمار منتشر شده از سوی بانک جهانی نشان می‌دهد به‌رغم کاهش قابل توجه نرخ تورم در ایران این کشور همچنان یکی از بالاترین نرخ های تورم را در جهان دارد. بر اساس این گزارش،بانک جهانی نرخ تورم ایران در سال 2014 را 17.2 درصد اعلام کرده است. ایران با تورم 39.3درصدی در سال 2013 رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده بود که بدین ترتیب در سال 2014 توانسته است یک پله جایگاه خود را در رده‌بندی کشورهای جهان از نظر نرخ بالای تورم بهبود ببخشد. مالاوی با تورم 24.4درصدی در صدر این رده‌بندی قرار گرفته و بلاروس با تورم 18.1درصدی در رتبه دوم قرار گرفته است. پس از ایران کشورهای غنا با تورم 15.5درصدی و مغولستان با تورم 13درصدی به‌ترتیب رتبه‌های چهارم و پنجم را به خود اختصاص داده‌اند. اوکراین، مصر، اروگوئه، ترکیه و نپال نیز از نظر میزان نرخ تورم خود در رتبه‌های ششم تا دهم جهان قرار گرفته‌اند. بر اساس این گزارش 22 کشور جهان در سال 2014 تورم منفی داشته‌اند. میزان نرخ تورم برخی کشورها در سال 2014 عبارت است از: ترکیه 8.9 درصد، روسیه 7.8 درصد،‌ پاکستان 7.2 درصد، اندونزی 6.4 درصد،‌ هند 6.4 درصد،‌ افغانستان 4.6 درصد،‌ قطر 3 درصد، کویت 2.5 درصد،‌ انگلیس 1.5 درصد،‌ آمریکا 1.6 درصد، آلمان 0.9 درصد و فرانسه 0.5 درصد.
مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید