
اتاق خبر: دلاور حیدرپور -رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران- گفت: با توجه به اینکه استان مازندران در تولید بسیاری از محصولات با مازاد مواجه است با فراهم آوردن شرایط مناسب صادرات، کشاورزی استان رونق خواهد گرفت.
بنا بر این گزارش به نقل از ایلنا؛ حیدرپور یا اشاره به بازار روسیه برای محصولات کشاورزی ایران بخصوص مازندران تاکید کرد: بازار روسیه به عنوان کشور هدف صادراتی برای محصولات کشاورزی فراهم شده است و با فراهم آوردن شرایط صادراتی مناسب کشاورزان با رغبت بیشتری به تولید ادامه میدهند.
وی افزود: البته باید کالاهایی با کیفیت صادر شود تا نام ایرانی در کشورهای جهان خدشه دار نشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در خصوص وضعیت سلامت محصولات کشاورزی استان مازندران بخصوص برنج بیان داشت: سلامت محصولات توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران کنترل میشود که در این مورد هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
