Performancing Metrics

تروریسم حد و مرزی ندارد | اتاق خبر
کد خبر: 337862
تاریخ انتشار: 10 اردیبهشت 1395 - 14:42
رئیس جمهوری سوریه در دیدار سناتور آمریکایی با وی با اشاره به اینکه تروریسم حد و مرزی نمی شناسد بر ضرورت تلاش مشترک بین المللی برای مقابله با تکفر وهابی تاکید کرد.

به گزارش اتاق خبر و به نقل از خبرگزاری سوریه، سناتور ریچارد بلاک سناتور آمریکایی در دیدار با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه اوضاع سوریه و جنگ تروریستی مورد حمایت خارجی در آن را مورد رایزنی قرار داد.

در این دیدار بشار اسد تاکید کرد: حملات تروریستی که مناطقی از دنیا را هدف قرار داد ثابت کرد که تروریسم مرزی ندارد و غلبه بر آن نیازمند تلاش بین المللی مشترک نه فقط در سطح نظامی بلکه در سطح مبارزه با تفکر وهابی افراطی که تروریسم را تغذیه می کند است.

از سوی دیگر ریچارد بلاک نیز افزود: این مهم است که ملت آمریکا از واقعیت های سوریه فارغ از تبلیغات گمراه کننده که برخی از طرف ها در دولت آمریکا اجرا می کنند، مطلع شوند.

وی بر ضرورت بذل توجه برای رفع تحریم های اقتصادی اعمال شده علیه سوریه که نقض آشکار قوانین بین المللی است تاکید کرد.

منبع: مهر

94104

نظرات
ADS
ADS
پربازدید