Performancing Metrics

مدیریت دولتی بر حمل‌ونقل باعث عقب ماندگی کشور | اتاق خبر
کد خبر: 343530
تاریخ انتشار: 29 اردیبهشت 1395 - 13:31
رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی ایران:
رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران گفت: اداره امور حمل و نقل کشور توسط دولت باعث شده که در این بخش عقب بمانیم و در بخش معدن که تاثیر مستقیمی بر هزینه تمام شده دارد موفق نبوده‌ایم.

به گزارش اتاق خبر، بهرام شکوری در نشست کارشناسی تاثیر توسعه زیرساخـت‌های حمل و نقل جاده‌ای ریلی و دریایی در اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: سند چشم‌انداز که نگاه توسعه‌ای دارد همه بخش‌ها از جمله حمل و نقل را شامل می‌شود. در این رابطه با پازلی روبرو هستیم که هر بخش آن مکمل بخش دیگر است.

وی افزود: معدن و درآمدهای آن می‌تواند جایگزین خوبی برای درآمدهای نفتی کشور باشد که توسعه آن در گرو توسعه و مهیا شدن زیرساخت‌ها بویژه‌ در بخش حمل و نقل است. البته بخش خصوصی در این باره نگرانی‌های زیادی دارد.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ادامه داد: در راستای تغییر وضعیت حمل و نقل در سند چشم‌انداز شرایطی دیده شده است که امکان توسعه بخش‌های دیگری نظیر معدن در ایران را فراهم می‌کند. ما در حال بررسی نیازهای صنعت، معدن برای بهبود حمل و نقل کشور هستیم.

 اداره امور حمل و نقل توسط دولت باعث عقب ماندگی ایران شده است

 امید ملک رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران در ادامه این مراسم با اشاره به اهمیت حمل و نقل در صنایع مختلف گفت: در کشورهای پیشرفته مختلف ممکن است که صنایعی مانند نفت، سیمان، معدن نداشته باشند ولی همه آنها صنعت حمل و نقل دارند. اداره امور حمل و نقل توسط دولت باعث شده که ما در این بخش عقب بمانیم.

وی تصریح کرد: هنوز ما در بخش مواد معدنی ترمینالی نداریم و نیاز داریم در این بخش خردمندانه‌تر گام برداریم.

ملک افزود: مواد معدنی افغانستان از مسیر ایران عبور می‌کند در حالی که ما در حمل مواد معدنی خود مانده‌ایم و بندر چابهار که نقش مهمی در توسعه حمل و نقل مواد معدنی خواهد داشت هنوز راه نیفتاده است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران در ادامه سخنان خود با ارائه آماری با  اشاره به وضعیت ریلی کشور گفت: 10 هزار و 276 ریل در کشور ما وجود دارد که در 10 سال گذشته در این خصوص از نظر معدنی رشدی نداشته‌ایم.

ملک افزود: 196 هزار کیلومتر نیز ریل در کشور وجود دارد که رشد متوسط بخش حمل و نقل مواد معدنی در این ارتباط 8 درصد است و در بخش بنادر نیز 2700 کیلومتر با 11 بندرگاه داریم که در این بخش نیز شاهد رشد 13 درصدی هستیم اما از نظر کیفیت رتبه ایران هفتاد و هشتم است.

منبع: تسنیم

نظرات
ADS
ADS
پربازدید