Performancing Metrics

دو ماده غذايي پرمصرف که سم مي شوند!!! | اتاق خبر
کد خبر: 345573
تاریخ انتشار: 5 خرداد 1395 - 17:12
تغذيه علم تعادل است و همه افراد چه معمولي و چه ورزشکاراني که به صورت حرفه‌اي و نيمه‌حرفه‌اي ورزش مي‌کنند تعادل را در مصرف مواد خوراکي بايد رعايت کنند و اگر اين تعادل از يک حدي فراتر رود مي‌تواند به شدت آسيب‌زا باشد.

به گزارش اتاق خبر،اين روزها جوانان براي افزايش حجم بدن از دستورات غذايي ويژه‌اي مانند مصرف زياد تخم‌مرغ و سيب‌زميني پيروي مي‌کنند که اين مسئله مي تواند زمينه‌ساز بيماري‌هاي کبدي و کليوي باشد.

 محمدرضا وفا، متخصص تغذيه در مورد عوارض مصرف بي‌رويه مواد خوراکي مانند سفيده تخم‌مرغ در افرادي که ورزش مي‌کنند اظهار داشت: تغذيه علم تعادل است و همه افراد چه معمولي و چه ورزشکاراني که به صورت حرفه‌اي و نيمه‌حرفه‌اي ورزش مي‌کنند تعادل را در مصرف مواد خوراکي بايد رعايت کنند و اگر اين تعادل از يک حدي فراتر رود مي‌تواند به شدت آسيب‌زا باشد.

تغذيه علم تعادل است و همه افراد چه معمولي و چه ورزشکاراني که به صورت حرفه‌اي و نيمه‌حرفه‌اي ورزش مي‌کنند تعادل را در مصرف مواد خوراکي بايد رعايت کنند و اگر اين تعادل از يک حدي فراتر رود مي‌تواند به شدت آسيب‌زا باشد.

وي با اشاره به اينکه شرايط ورزشکاران حرفه‌اي با بقيه افراد متفاوت است افزود: برخي ورزشکاران براي شکستن رکورد از يکسري مداخلات استفاده مي‌کنند که الزاماً مترادف با سلامت فرد نيست و به ويژه در ورزش‌هاي سرعتي و قدرتي اين مسئله بيشتر ديده مي‌شود.

به گفته دانشيار دانشگاه علوم پزشکي ايران در تمام دنيا پس از اينکه افراد ورزش حرفه‌اي را کنار مي‌گذارند سلامت آنها دچار مشکل مي‌شود.

وفا در مورد افرادي که ورزش را به صورت نيمه‌حرفه‌اي دنبال مي‌کنند، اظهار داشت: گاهي ديده مي‌شود اين افراد برخي غذاهاي غيرمتعارف مانند مصرف روزانه 8 عدد سفيده تخم‌مرغ، يک يا دو کيلو سيب‌زميني را به همراه انواع پودرها در رژيم غذايي خود قرار مي‌دهند.

وي در مورد عوارض اين گونه رژيم غذايي گفت: مواد غذايي پرپروتئين داراي ترکيب زياد ازُته هستند که مصرف زياد آن براي بدن سم محسوب مي‌شود و اسيدهاي آمينه حاصل از پروتئين‌ها بايد توسط کبد دفع شود. همچنين کليه‌ها مجبورند با کارکرد بيشتر آب زيادي را از بدن دفع کنند.

اين متخصص تغذيه ادامه داد: به زبان ساده رژيم‌هاي غذايي نامتعارف بار زيادي را به کبد و کليه تحميل مي‌کند و در صورت تداوم امکان بروز بيماري‌هاي جدي کبدي و کليوي در اين افراد وجود دارد.

اين متخصص تغذيه با تأکيد بر اينکه حجيم کردن اندام‌ها از نظر فيزيولوژي به هيچ عنوان ورزش محسوب نمي‌شود گفت: تحميل يکسري مواد غذايي خاص به بدن تنها متابوليسم بدن را افزايش مي‌دهد که ممکن است زمينه‌ساز چربي خون و در نهايت افزايش فشار خون شود.

منبع آریا

نظرات
ADS
ADS
پربازدید