Performancing Metrics

اکثریت ایرانیان مقیم انگلیس «تحصیل کرده» هستند | اتاق خبر
کد خبر: 348091
تاریخ انتشار: 13 خرداد 1395 - 14:52
گزارش تحقیقاتی:
گزارش تحقیقی دو تن از اساتید دانشگاه های انگلیس که شامگاه چهارشنبه در نشستی دانشگاهی در لندن ارایه شد، نشانگر آن است که اکثریت ایرانیان مقیم انگلیس افرادی تحصیل کرده و دارای مدارک عالی دانشگاهی هستند.

اتاق خبر - بر اساس یافته های این کار تحقیقی که به اهتمام «رضا غلامی» جامعه‌شناس و استاد دانشگاه کیل و «آنابل اسربرنی» جامعه‌شناس و استاد دانشگاه سوآز تهیه و تنظیم‌ شده است، 56.4 درصد از ایرانیان مقیم انگلیس دارای مدرک کارشناسی ارشد و یا دکترا، 36 درصد دارای مدرک لیسانس، 3.6 درصد دیپلمه و نیم درصد دارای هیچ مدرک تحصیلی نیستند.
در این بررسی که مبتنی بر نظرسنجی و مصاحبه بوده، نتیجه گیری به عمل آمده است که ایرانیان مقیم انگلیس افرادی «تحصیل‌کرده» هستند.
براساس این گزارش، 56.9 درصد ایرانیان مقیم انگلیس با یکدیگر به زبان فارسی صحبت می‌کنند.
در گزارش یاد شده آمده است: 72.2 درصد از ایرانی هایی که مورد پرسش قرار گرفته اند، بیان داشته‌اند که در خانه و یا میان دوستانشان به زبان فارسی صحبت می‌کنند.
گزارش تحقیقی «جامعه ایرانیان مقیم انگلیس» حاصل نظرسنجی از 256 ایرانی و انجام 20 مصاحبه، گردآوری‌شده است.
در گزارش یادشده همچنین 64 درصد ایرانیان مقیم انگلیس، به این سووال« آیا در انگلیس جامعه ایرانی وجود دارد یا نه» پاسخ مثبت داده و 7.4 درصد پاسخ منفی داده‌اند.
بر اساس یافته‌های این گزارش تحقیقاتی، مشکل زبان انگلیسی، اشتغال و رفتارهای تبعیض‌آمیز، به ترتیب اصلی‌ترین چالش‌های ایرانیان مقیم انگلیس است.
ضمن آنکه چالش هویت، جدایی از خانواده در ایران و تردد (مشکل ویزا) نیز از دیگر چالش‌های جدی ایرانیان مقیم انگلیس به شمار می‌رود.
در بخش دیگری از این گزارش همچنین آمده است که ایرانیان از موضع گیری‌های کلیشه‌ای رسانه‌های غربی در خصوص کشورشان ناراضی هستند و بر این باورند که موضوعات سیاسی مرتبط با ایران به طور مستقیم بر زندگی روزانه‌شان تأثیر می‌گذارد.
شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی که بایستی به 20 سووال پاسخ می‌دادند، ایرانیان مقیم انگلیس را افرادی «سخت‌کوش»، «تحصیل‌کرده» و «موفق» معرفی کرده‌اند.
گفته می‌شود که این نظرسنجی در بازه زمانی تابستان سال 2014 تا بهار 2015 و همزمان با مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای گروه پنج به‌علاوه یک، افزایش اسلام هراسی و کاهش کمک‌هزینه‌های عمومی دولت انگلیس صورت گرفته است.
«دنی وایتهد» مدیر بخش ایران موسسه بریتیش کانسل نیز به عنوان حامی مالی این کار تحقیقاتی در سخنانی در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت نقش جوامع در مقابله با بیگانه هراسی تصریح کرد که جامعه ایرانی مقیم انگلیس می تواند پل اعتماد میان دولت ها و مردمان انگلیس و ایران باشد.
در این نشست دانشگاهی شماری از محققان و ایران پژوهان و علاقه مندان به مسایل ایران شرکت داشتند.

ایرنا

94110

 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید