به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، پرتغال پنجشنبه شب در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2016 برابر لهستان یک بر یک متوقف شد و در ضربات پنالتی حریفش را شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد. تک گل پرتغال توسط رناتو سانچس به ثمر رسید تا او جوان ترین بازیکن گلزن در مرحله حذفی بازی های یورو باشد. این رکورد پیش از این متعلق به کریستیانو رونالدو بود. همچنین رناتو سومین گلزن جوان تاریخ این رقابتها شد.
هافبک پرتغالی که به عنوان بهترین بازیکن دیدار با لهستان انتخاب شد، پس از بازی گفت: خیلی زود گل خوردیم اما خودمان را باور داشتیم. تیم خیلی خوب بازی کرد و سعی کردیم کار خود را انجام دهیم.
هافبک پیشین بنفیکا درباره رکوردهای شخصی اظهار کرد: کسب جوایز شخصی خیلی شیرین است اما تیم از همه چیز مهم تر است.
سانچس در مورد ضربات پنالتی گفت: باید سخت کار کرد تا شانس داشت. گاهی اوقات که این کار را انجام می دهید شانس هم دارید. فکر نمیکنم کل ضربات پنالتی تنها به شانس بستگی داشته باشد. به سرمربی گفتم دوست دارم زننده دومین ضربه باشم. کریستیانو رونالدو اولین زننده بود. من نیز اعتماد به نفس داشتم و دومین ضربه را زدم. مهم تر از همه چیز گل شدنش بود.
انتهای پیام/
کد: 94108