اتاق خبر- گروه اقتصادی: محمد علی صدیقی در خصوص حذف سازمان حمایت از مصرف کنندگان گفت: این سازمان زاییده تفکر دهه 60 می باشد و مربوط به زمانی می شود که دیدگاه تشکیلات دولتی به اصناف منفی بود، به طور صریح این سازمان نشات گرفته از افکار شبه سوسیالیستی است.
وی افزود: در دهه 60 افکار ضد سرمایه داری و ضد اصناف بوده است به طوری که تصور می شد اصناف و تولیدکنندگان قصد دزدیدن و ایجاد بازار سیاه دارند اما در حال حاضر این وضعیت را نداریم، بازارها اشباع و منطقی تر شده و در حال آماده شدن برای پیوستن به WTO هستیم.
صدیقی در رابطه با مثبت بودن نتایج حذف سازمان حمایت از مصرف کنندگان بیان کرد: در حال حاضر در وضعیتی قرار نداریم که برای واحدهای صنفی، تولیدکنندگان و تاجران پاسبان قرار دهیم، به طور کلی سازمان حمایت از مصرف کننده در مباحث بازاریابی نمی گنجد.
عضو هیات رییسه اتاق اصناف ایران تصریح کرد: واحدهای صنفی تلاش می کنند با راضی نگه داشتن مشتریان آن ها را به مشتری دائم خود تبدیل کنند و دیگر نیازی به بودن سازمان هایی مثل حمایت از مصرف کننده نیست.
صدیقی افزود: یکی از دلایل تشکیل این سازمان وجود عاملی به نام احتکار بود و امروزه چیزی به نام احتکار وجود ندارد، عصر، عصر ارتباطات است و دنیا با انفجار اطلاعاتی مواجه است به طوری که تعیین قیمت ها در اختیار تولید کنندگان و تاجرها نیست.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار اتاق خبر در خصوص زمان حذف سازمان حمایت از تولید کننده گفت: کلید حذف سازمان حمایت از مصرف کننده در دولت تدبیر و امید زده شد و تا یک سال آینده همچین سازمانی نخواهیم داشت.
عضو هیات رییسه اتاق اصناف در رابطه با توانایی بخش خصوصی برای جایگزین شدن سازمان حمایت از صادر کنندگان افزود: این سازمان محصول نگرش خطی نگرش مسئولان آن زمان بوده است، اکنون باید با تفکر و نگرش سیستمی پیش رفت و مصرف کنندگان ناظر بر جریان و اتفاقات اطراف خود باشد، اصناف نیز برای بازی برد- برد تلاش می کنند و این باعث راضی نگه داشتن مصرف کننده می شود به این صورت اصناف حمایت کننده مصرف کنندگان می شوند.
95102ت